PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z LCD w C350Z

Fako
26.09.04, 23:14
hej. Mam mały problem z ekranem LCD w Olku C 350... po około 8 miesiacach posiadania i uzywania aparatu na ekranie LCD od wewnetrznej strony pojawiły sie jakby tłuste plamy. W ogóle nie idzie ich zetrzeć! troche mnie to denerwuje i przeraża... gdy ekran jest włączony to prawie tego nie widac, ale jak sie go wylaczy i popatrzy pod slonce to jest niezbyt ciekawie. Facet u ktorego zamawiałem cyfraka napisał mi ze spotkał sie z czyms takim kiedys i mowi ze to jest "normalne" w tych modelach... no i lipa... powiedzial tez ze moge mu to wysłac ze zaniesie do serwisu... no ale ja nie wiem czy gwarancja to uzna... jest do stycznia 2005 roq... mozecie mi powiedziec co o tym sadzicie? macie podobne problemy z C 350? aparat w sumie jest spoko... robi ładne zdjecia... no ale tez ekran... wwwrrrrr straaaaszne...

MichelCat
27.09.04, 01:14
Mnie by to aż tak nie drażniło, bo ekran pokazuje obraz nadal prawidłowo, wpływu na zdjęcia to nie ma, więc z tym serwisem to trochę niepewne, mogą wyczyścić i zarządać opłaty za usługę. Ale nie wiem czy te przebarwienia lub ubrudzenia są wadą techniczną czy tylko ubrudzeniami.