Zobacz pełną wersję : Jaką macie kartę?
Kiedyś założyłem podobny temat, ale tym razem ciekawi mnie kto jest producentem Waszej karty i jak to wpływa na jej żywotność.
Producentem mojej zarówno 16 MB jak i 128 Mb jest Samsung, karty są opatrzone logiem Olympusa zaś 128 była opakowana przez sanDisc.
Oprocz oryginalnej karty Olympusa zakupionej z aparatem mam cztery karty Scan Disc i jedna Fuji ktora ma juz z piec lat,jest ona pozostaloscia po poprzednim aparacie.Wszystki chodza bez zarzutu,oby tak pozostalo jak najdluzej.
A przez kogo wyprodukowane? Pisze na odwrocie karty.
Oryginal 16MB to Olympus,a na pozostalych oprocz dziwnych numerow jest napisane Japan,na jednej Taiwan,a na Fuji-FujiFilm Japan
Oryginalna Olympus 32 MB xD, 512 MB Kingstone CF, 64 MB Pretec CF. :)
Na moich też jest logo Olympusa jednak po stronie styków pisze Korea by Samsung
jedna 16MB to oryginalny olympus a druga 128 Kingstone Made in Japan. Obie mam 2 lata i nic się nie dzieje.
jedna 16MB to oryginalny olympus a druga 128 Kingstone Made in Japan. Obie mam 2 lata i nic się nie dzieje.
Heh, mam taki sam zestaw, tylko ze mam go niecaly miesiac :roll:
Czas dzialania co najmniej 2 lata zdecydowanie polepszyl mi humor.. Dzieki marekfe :wink:
pzdr
w.
Spokojnie. Myslę że takie rzeczy tak łatwo się same nie psują...
WYKRAKAŁEM!!! Dzisiaj mi pierwszy raz wyskoczył komunikat: "Card Error " Karta do formatu, a miałem na niej fajne fotki :-( W każdym razie działa dalej.