Zobacz pełną wersję : Sesja zdjęciowa (Asia) Black & White - Pościel
Witam, proszę o ocenę poniższych zdjęć:
W ogóle nie wyczuwam klimatu :/
Ja też nie czuję... dałem do oceny, ale... modelka pierwszy raz miała sesje. W ogóle nic nie wiedziała, hmm trudna współpraca.
Wygląda jak przypadkowe pstrryki typu :
"Ty sobie coś tam rób, a ja Ci zdjęcia popstrykam"
Bałagan w kadrze i to co poprzednio, Twoje modelki maja na wszystkich zdjęciach miny jakbyś je zmuszał do pozowania.
W ogóle nie wyczuwam klimatu :/
Ano, niestety, ja też nie + to co Luc4s napisał
Bo moze to kolezanka z klasy i nie sesja tylko wizyta z aparatem.
Sergiuszone
23.02.09, 17:45
Ale tapeta fajna, nie masz może jakiegoś kolorowego zdjęcia?
Tak z ciekawości zapytam - po co za każdym razem zakładasz nowy wątek?
Ja też nie czuję... dałem do oceny, ale... modelka pierwszy raz miała sesje. W ogóle nic nie wiedziała, hmm trudna współpraca.
Nie zwalaj na modelkę ;-) - widać, że dziewczyna fotogeniczna i chętna do współpracy... W kadrach jest bałagan, co było ideą, myślą przewodnią, inaczej - jak chciałeś pokazać dziewczynę?
Shevers - największą porażką tej serii jest otoczenie modelki.Tragedia.
michalzolnowski
23.02.09, 18:42
pracuj, pracuj, pracuj... nie poddawaj się, a będzie coraz lepiej... wiem coś o tym... tez pracuję....
michalzolnowski
23.02.09, 18:57
Tu się zgodzę z Baudolino. Nr 5 ma ciekawy klimat - tylko troszkę niedopracowane
Praca fotografa polega też w dużej mierze na tym, żeby zrobić taki klimat, aby modelka dobrze się czuła i naturalnie pozowała.
Nie zwalaj winy na modelkę, to Ty nie podołałeś :roll:
Dużo na forum pierwszy raz fotografowanych koleżanek, żon, sióstr i kuzynek :cool:
Jakoś nie podoba mi się to B&W dziewczyna wygląda na umęczoną, zwłaszcza cienie pod oczami ;)
Dla odróżnienia podoba mi sie pomysl fotografii w czarno białej pościeli.
Do poprawki. Powodzenia :D
diabolique
23.02.09, 19:15
Cóż, gdy wszedłem do wątku "Asia w pościeli" poczułem się oszukany.
Asia sobie, pościel sobie, tapeta uzupełnia naszoklasowy klimat...
To co powiedzieli koledzy + smutek modelki !!!!!!!!!!!!!!