Zobacz pełną wersję : bez spekulacji ;]
sweet1lady4
22.02.09, 01:10
co sadzicie?
1.http://img3.imageshack.us/img3/7581/p2190092mmmpz1.jpg
sweet1lady4
22.02.09, 01:15
alez ja nowa nie jestem.. lekka przerwa byla ..;)
alez ja nowa nie jestem.. lekka przerwa byla ..;)
Nowe konto ?? :roll:
Zdjęcie troszke "mgliste" ... i MBSZ za mało światełka ... Chociaż ... ja sie nie znam :) Chyba lepiej by wyglądał totalny BW ;)
Dla mnie bezguście. W każdym względzie...
Dla mnie bezguście. W każdym względzie...
Kobieta to potrafi skomentować kobiete :D
Sweet jak robisz sobie zdjęcia samowyzwalaczem to może troszke zwiekszyć ilość światła i troszke przymnkąć przysłone ?? bo w tym zdjęciu GO jest chyba na nóżkach ;) albo mi sie tylko wydaje ...
Podoba się - zdjęcie chyba już widziałem gdzieś , albo inne z serii.
Mnie razi ubiór taki trochę niedopasowany ale w końcu nie jestem kobietą :P
A już wiem - na oPh widziałem to zdjęcie . Mi bardzo pasi tonacja tego zdjęcia .
Za malo pierscionkow na palcach,PG nie oswietlony.Ponczochy pozaciagane,na lewej nodze jakias krecha,lub dwie.Poza jakas taka nijaka.
Ja jestem na nie,nie nie.Wyslij do p.Teresy,moze ja zainteresuje,bo kroliczek chyba raczej nie.
PG to punkt "G" ?? :D
Z jego oświetleniem były by pewne trudności :P
Z jego oświetleniem były by pewne trudności :P
E tam. Najnowszy endoskop Olympusa ze światłowodowym oświetleniem dałby radę bez trudu :D
I załatwiliście fajne zdjęcie ;)
Teraz zamiast oceniać fotkę wszyscy szukają punktu "G" :D
Jedynie czego szukamy to narzędzi do jego oświetlenia :P Fakt faktem offtop :P
W sumie nic tu nie ma. Ani światła, ani kadru, ani nawet koloru.
eee no, dajecie do pieca fest - czy wszyscy już przechodzą andropauzę ? Gdyby w miejsce ładnej modelki postawić doświadczoną życiem kobietę, lub starego mężczyznę z bruzdami na twarzy - po ilości których można zliczyć wiek , to pewnie by były zachwyty ? A tak - każdy unosi się poczuciem godności i mówi beee - czepiając się szczegółów. Zdjęcie jest dobre, a że tematem jest ładna kobieta, to wcale jemu nie umniejsza !
diabolique
22.02.09, 09:48
A ja na kobietę w bieliźnie lubię popatrzeć :grin:
(bez bielizny też zresztą)
pozdro :)
A ja na kobietę w bieliźnie lubię popatrzeć :grin:
(bez bielizny też zresztą)
pozdro :)
Diabo - zagralibyśmy z nią w kulki. Ale chyba zostawiłes je w innym wątku :lol:
Cześć Sweet :)
Dawno Cię tu nie widziałem a szkoda bo muszę przyznać, że wyglądasz świetnie.
A fotka...taka sobie, niestety, światło do niczego :roll:
Szkoda, że do Zamościa na zlot nie przyjeżdzasz --Pewnie ktoś zrobiłby Ci lepsze zdjęcia , a jesteś tego warta jako modelka :)