Zobacz pełną wersję : Wikarynet - gdzieś w czasie, w przestrzeni...
Witam Serdecznie!
Pozwalam sobie na umieszczenie moich zdjęć na forum. Czekam na oceny i na krytykę, która pozwoli mi dopracować mój warsztat. Zdjęcia robię e-510. Początkowo były to obiektywy kitowe, teraz 14-54 oraz 50/1.8 Pentacona. I chyba na razie tyle. Pozdrawiam!
1,2 - zimowo na Wielkiej Sowie, (a teraz coś z zupełnie innej beczki) 3,4 - las Pilczycki we Wrocławiu
Najbardziej chyba do gustu przypadło mi ostatnie, ze ślimolem. Dwa pierwsze - brzydkie światło, "pieniek" wyszedł szarobury i płaski. Trójka - jakoś bez pomysłu.
Witoj i czekamy na następne.
EDIT: Dopiero po przeczytaniu posta magnuma zobaczyłam buźkę na "trójce" :)
Ostatnie "powoli..." dynamiczne, dla mnie bardzo dobre
Trójka - jakoś bez pomysłu.
Bez pomysłu? :shock: przecież tam jest kosmita drzewny ;-)
No wiem, poprawiłam posta przecie :D
Smerf Maruda
6.02.09, 23:43
Mi się podobają wszystkie poza pierwszym, ze szczególnym wskazaniem na sowa-1 (zdjęcie 2). Ładny pejzażyk.
Kosmita drzewny - dokładnie!!! Hehehe!!! Dwa zdjęcia z lata. Dziękuje za odzew
Łeeee... no piknie! 5 - mniodzio! 6. też nie od macochy. Piękne światełko.
5 świetna, szkoda ze nie szerzej , pięknie te chmurki po lewej i kolorki bardzo ładne.
Dziękuje! Drobna panorama na dobry sen! Pozdrowienia!
Dwa morskie zdjęcia - ładnie współpracowało światło i nieźle wyszło.
Panoramka - faktycznie, uspokaja... Może nieco za bardzo, ale w takich warunkach ciężko wyciągnąć coś innego.
Piąte najbardziej przypadło mi do gustu, niebo i światełko kapitalne, szkoda, że te chmurki po lewej nie są bardziej wyeksponowane, ale i tak obrazek miły dla oka. Kosmita nieźle wypatrzony :)
Ładne światełko na tej plaży.
Oba fajne ze wskazaniem na 5-kę.
Drzewiec ładnie wyszedł, ślimak też.
MSZ zdecydowanie najlepsze fotki z plaży (ze wskazaniem na nr 5) poza tym "kosmita drzewny" też całkiem fajnie wypatrzone. Na panoramie trochę brakuje mi światła...
Pozdrawiam
Witam! Wstawiam jeszcze dwa zdjęcia wakacyjne - co by człowiek przy takiej pogodzie jaką teraz mamy lepiej się poczuł. Dziękuje za komentarze i pozdrawiam!
Witam po dłuższej przerwie!
Coś z albumu rodzinnego.
Pozdrawiam!
Witam Serdecznie!
Przedstawiam dwa zdjęcia z sobotniej wycieczki do Lubachowa (woj. Dolnośląskie). Piękne, malownicze tereny.
Pozdrawiam!
Mnie się podobają Twoje zdjęcia. Ładnie skadrowane. Przyjemna kolorystyka. Nie są to kopie innych zdjęć - wnoszą coś nowego.
zdjęcie 12 - efekt ortona??
Witam!
Zdjęcie nr.12 powstało w wyniku nałożenia na siebie paru efektów dostępnych w sieci. Ocenę takiej obróbki pozostawiam Wam. Pozdrawiam!
Ostatni z serii o "Poczcie Polskiej"
Pozdrawiam!
Bardzo mi się podoba Tato - patrzę na Ciebie (10?). Nie myślałeś nad wycięciem tego czegoś (klamka? półka?) z lewej strony? Może trochę niepotrzebnie odwraca uwagę.
morskie - światło, kadry, kolorki - bardzo fajnie wszystko zagrało, na szczególną uwagę zasługuje 5, ale tu trudno być oryginalnym
kosmita - gdzie go znalazłeś? zdziwiony twoim widokiem - świetny
10 - bardzo mi się podoba, przyciąga wzrok, ma coś w sobie, spojrzenie, sposób kadrowania, fajne
Witam ponownie! Trochę czasu od ostatnich zdjęć minęło... system zmieniony... sentyment do najlepszego forum fotograficznego pozostał. Pierwsze zdjęcia z ostatniego czasu. W najbliższym czasie następne publikacje. Serdecznie pozdrawiam!!!
Piotr Grześ
5.08.11, 23:17
Najbardziej widzi mi się czwarte zdjęcie, ale mimo wszystko brakuje mi chyba nasycenia, ale kadr piękny!
Czworeczka niezla jako kadr, ale brakuje jej nasycenia.
Mbsz - wszystkie z "ostatniej" wrzutki są bardzo dobre. Świetne kadry.
Pozdrawiam.
Mbsz - wszystkie z "ostatniej" wrzutki są bardzo dobre. Świetne kadry.
Pozdrawiam.
Fajne foty, podobają mi się. Pozdrawiam AP.