Zobacz pełną wersję : Powrót po dłuższej przerwie ;)
Ku mojemu zaskoczenie dostałem na maila pytanie dlaczego mnie nie ma na OC coś długo :) Mile mnie to zaskoczyło że ktoś tam mnie pamiętał :) Otóż tak to jest że sprzęt powoli mi się sypie i próbuję skombinować sobie coś nowego myślę o zmianie systemu na Nikona D700 fajny sprzęt bawiłem się już nim trochę :)
A ogólnie to tutaj jakieś fotki nowe które zrobiłem na przestrzeni ostatnich miesięcy :)
Foty w załączniku to z ostatniej sesji z Pauliną ;) Muszę poszukać to dodam później jeszcze foty z Asią :)
Rafał Czarny
31.01.09, 11:01
Miło Cię widzieć. :wink:
A foty też tak powoli przestałem robić bo w kręgu znajomych zaczął się taki pościg za sprzętem itp i dałem się lekko w niego złapać i tak trochę mnie to przybiło chyba. Ale to też kwestia chyba pory roku dosyć ciemno było i śnieg itp nie podobają mi się za bardzo myślę że jak zrobi się cieplej to więcej fotek będę robił :) Ogólnie to moja E-300 zaczyna się konkretnie sypać powoli ale jeszcze robi zdjęcia :)
Witaj :)
Z tą porą roku to masz zupełną słuszność.
Sam zimą popadam w fotograficzny marazm i dopiero ciepełko mnie z niego wyciąga ;)
Sesja fajna, Paulina też.
Jesli mogę coś od siebie, bo mało się na tym znam, to trochę przeszkadzają mi cienie wokół ust i brody, są chyba za mocne :roll:
Kolejne foty z sesji tym razem z Asią :)
No trochę fotek do oceny dałem :) W sumie to większość zdjęć jakie ostatnio robiłem :) Ale niedługo chyba zacznę znowu robić foty :)
Mi się zdjęcia bardzo podobają ;) Dobrze, że znowu coś wrzucasz ;)
3 10b 11 i 13 to moje ulubione :)
Pozdro!
NightCrawler
31.01.09, 18:19
3 najbardziej wpadla mi w oko.