Zobacz pełną wersję : aktualizacja softu w E-510
jest ktoś w stanie napisac co dokładnie tak naprawdę daje aktualizacja firmware w aparacie??
u siebie w 510 mam wersje:
BODY 1.1
LENS 1.0
czy po aktualizacji dojdą jakies nowe opcje ustawień itp...
jest ktoś w stanie napisac co dokładnie tak naprawdę daje aktualizacja firmware w aparacie??
BODY 1.1
LENS 1.0
Przeciez jest dokladny opis co zostalo dodane,poprawione w kolejnych wersjach softu.
Moge Ci napisac,ale to szybciej sam znajdziesz-ja pisze jednym palcem
w zupełności wystarczyło by mi jakbyś linka podał :wink:
nie wiem co jest z opcją szukania na tej stronie ale nie pokazuje mi żadnych wyników... nie wiem co jest grane
A ja kliknąłem dwa razy na stronie olympus.pl i oto co mi wyskoczyło:
http://www2.olympus.pl/consumer/dslr_E-510_Firmware_Updates.htm
:)
Jezeli jeszcze nie zrobiles upgradu a nosisz sie z takim zamiarem to zrob jak mozesz test na FF lub jego brak na karcie lub bateryjkach zanim zrobisz upgrade i po nim. Czy cos sie zmieni czy nie. Prawie wszyscy zrobili uprade i nie mam na kim sprawdzic.
Jezeli jeszcze nie zrobiles upgradu a nosisz sie z takim zamiarem to zrob jak mozesz test na FF lub jego brak na karcie lub bateryjkach zanim zrobisz upgrade i po nim. Czy cos sie zmieni czy nie. Prawie wszyscy zrobili uprade i nie mam na kim sprawdzic.
Chcesz na 510, czy 520? 520 mam bez upgrade'u (ale jedyny upgrade był od czasu, gdy aparat się pojawił, to jakaś drobnostka).
Chcesz na 510, czy 520? 520 mam bez upgrade'u (ale jedyny upgrade był od czasu, gdy aparat się pojawił, to jakaś drobnostka).
Na 510 bo taki mam. Ale podobno na 520 też są z tym problemy. A czy drobnostka to wie tylko Jet Lee...
BODY 1.1
LENS 1.0
Aktualizacja Body: stabilizacja manualnych obiektywów (po wprowadzeniu ogniskowej), można sobie dograć język menu.
Aktualizacja szkła (jeżeli jest): dokładniejszy AF lub kompatybilność z EC-20 ? (o ile mi się nie pomylilo)