Zobacz pełną wersję : Dzanisowe focenie
Witam
Zapraszam do zapoznania sie i komentowania moich fotek. W wiekszości wykonane E-510 + kit (niedługo mam nadzieje pojawia się robione ZD 14-54:)). E-510 mam od ok roku, wcześniej Fuji s5600 próbuje także ze starymi analogami ale jest jeszcze zawcześnie żeby się ujawniać:)
Pozdrawiam i zapraszam
http://dzanios.blogspot.com/
Wstawiaj tutaj...
...jeśli chcesz zobaczyć komentarze ;)
Wszystkie trzy kadry są niebanalne, dowodzą, że masz dobre oko i zmysł "fotograficzny".
Podobają mi się wszystkie trzy chociaż tak różne. Najbardziej jednak przypadł mi do gustu ostatni, bardzo lubię takie spłaszczenie perspektywy no i również podoba mi się sposób obróbki BW.
PS
Jak długo już fotografujesz?
Taki jeden
18.01.09, 15:54
Wszystkie 3 zdjęcia są świetne, ale 1 i 2 podobają mi się najbardziej, uwielbiam takie czarne sylwetki na jasnym tle, a wyciąg we mgle robi niesamowite wrażenie... chciałbym się nim wtedy przejechać.
Mam tylko jedno zastrzeżenie do całkowicie pustego miejsca po prawej, według mnie pionowy kadr byłby lepszy, ale ja jestem zboczony na punkcie pionowych kadrów, tak też jest bardzo dobrze :)
No i też jestem Dyslektykiem :wink:
Bardzo ciekawe podejście do tematu, rozrzut tematyczny, zdjęcia 1 i 3 posiadają najlepszy klimacik - może jedynkę bym inaczej nieco skadrował (ściągnąć ślimaka nieco w bok).
Czy most na 3jce to nie jest przypadkiem ten w Szczawnicy? Idąc za ciosem, wyciąg może być na Palenicę :)
kolej linowa ciemna mroczna - przybywająca z nicości - bardzo mi przypadło.
Kaz de Wro
24.01.09, 01:00
Dwie pierwsze fotki podobaja mi się. Jak na początek, to nieźle- pomysłowo.