PDA

Zobacz pełną wersję : folder "ulubione" w FE-230

iwanei
28.12.08, 15:29
witam,
mam Olympusa FE-230, który swoją drogą ostatnio odmówił współpracy i czeka go wizyta w serwisie. Przed oddaniem go do naprawy chciałabym przenieść zdjęcia z folderu "Ulubione" na komputer. W instrukcji teoretycznie jest podane, że nie ma takiej możliwości. Ale jako niepoprawna optymistka wierzę, że jednak da się znaleźć rozwiązanie. Czy ktoś z Was zna sposób, by wyciągnąć zdjecia z ulubionych? dzięki za pomoc! :)

ziemia01
28.12.08, 20:31
A czy widać coś po podłączeniu do kompa? Jakiś wymienny dysk czy coś takiego gdzie są te zdjęcia?

iwanei
28.12.08, 21:42
nie, jest tylko folder zawierający zdjęcia z wewnętrznej pamięci aparatu (20MB). Zdjęć z "ulubionych" tam nie ma..

grizz
29.12.08, 11:47
hmm a odznacz zdjecie z ulubionych, powinno wrócić na kartę.

iwanei
29.12.08, 15:04
nie widzę za bardzo możliwości "odznaczenia". W ulubionych mogę tylko dodawać nowe, przeglądać stare i je usuwać;/

Jack
30.12.08, 00:33
nie widzę za bardzo możliwości "odznaczenia". W ulubionych mogę tylko dodawać nowe, przeglądać stare i je usuwać;/I to już koniec dyskusji. Z folderu "Ulubione" nie można nic wyciągnąć, gdyż korzysta on z tej samej pamięci, z jakiej korzysta oprogramowanie wewnętrzne aparatu.
Pozdrawiam
Jack