PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie dla posiadaczy E-3

Szymon_D
17.12.08, 19:42
Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem E-3. Wyczytałem że mogę wysłac wniosek rejesrtacyjny wraz z dowodem zakupu oraz kodem kreskowym żeby dostać FL-50R.
JEdno pytanie - który kod kreskowy - tez z opakowania ( kartonu ) czy ten z karty gwarancyjnej.
Będe wdzięczny za szybką odpowiedz.
Szymon

gibberpl
17.12.08, 19:44
Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem E-3. Wyczytałem że mogę wysłac wniosek rejesrtacyjny wraz z dowodem zakupu oraz kodem kreskowym żeby dostać FL-50R.
JEdno pytanie - który kod kreskowy - tez z opakowania ( kartonu ) czy ten z karty gwarancyjnej.
Szymon

Hej,

Ja wyslalem ten z kartonu, mam nadzieje, ze to ten prawidlowy.

taztaz
17.12.08, 19:44
Ten z kartonu + kopia dowodu zakupu + karta rejestracyjna.

Szogo
17.12.08, 19:49
cytat z www.olympus.pl (http://www.olympus.pl)

"Aby wziąć udział w promocji, wystarczy przesłać kopię dowodu zakupu, wydruk formularza rejestracyjnego online i oryginalny kod kreskowy z opakowania aparatu E-3."

lordmoll
17.12.08, 21:18
Kod kreskowy ma być wycięty z z opakowania, czyli kartonowy :-)

pozdr.

King
10.02.09, 23:30
mam ten sam problem, proszę, niech ktoś odpowie, czy chodzi o:

1. kod z opakowania zestawu E3 + 12-60
czy
2. kod z opakowania (wewnętrznego) body E3

???????????????

czy ktoś już przeprowadził operację zamówienia gratisu?

pozdrawiam

Piotr Grześ
10.02.09, 23:37
Wal do Irka50 ostatnio zakupił E-3 i dostał 9-18. Solidny gość wyjaśni Ci jak trzeba.Pisz na PW. Poza tym uważnie czytaj wątki, nieraz już na ten temat było.

King
10.02.09, 23:43
kurde, dzięki, ale szukam i szukam na forum, a jak coś ciekawego znajdę, to zaraz 10 stron off topów, przechwalań i innych śmieci... Trudno się znajduje pożyteczne wiadomości na OC niestety :(((

zaraz napiszę. dzięki

heyahero
10.02.09, 23:57
Szymon

mam ten sam problem, proszę, niech ktoś odpowie, czy chodzi o:

1. kod z opakowania zestawu E3 + 12-60
czy
2. kod z opakowania (wewnętrznego) body E3

???????????????

czy ktoś już przeprowadził operację zamówienia gratisu?

pozdrawiam

Miałem E-3 wyjmowane z ww. zestawu. Posłałem ten z kartonu E-3. Dokładnie ten koło "okienka" w klapie pudełka.

Pozdrawiam