Zobacz pełną wersję : Stare Miasto *Portret*
Witam wszystkich forumowiczów. Tym razem daje do oceny tylko 3 zdjęcia.
Ostatnie dla mnie najlepsze - bardzo dobre, pierwsze najgorsze - cięcie bo butach...
bardzo klimatyczne, pierwsze zepsułeś tym cięciem w dziwnym miejscu. Ładnie rozłożone światło - robione programowo? Bo nie mogę zlokalizować żródła? No i coraz bardziej przekonyję się do desaturacji fotek
Ja celowo przyciąłem. Po niżej załączam od nowa wywołane i edytowane zdjęcie. A światło (wineta) jest robione w programie, tak samo jak kolorystyka.
teraz jest znacznie lepszy kadr...podoba się
Jutro dam zdjęcia z molo i plaży. Z tą samą modelką. Zrobiliśmy kilka tematów za jednym razem ;)
Ciekawa kolorystyka, ładne kadry. Modelka też super :)
Ja chyba dziwny jestem bo pierwsze (z obciętymi butami) najbardziej mi się spodobało :roll:
za poprzednikami fantastyczne kolory, fajna modelka, pasuje mi ubranie do sesji w tym miejscu
Bardzo klimatyczna sesja zdjęcia wpadają w oko. Stonowane barwy pasujace do otoczenia są dodatkowym atutem. Mnie też bardzie podoba się pierwsze zdjęcie z obciętymi butami ale z bardziej wyrazistą postacią modelki która zajmuje należne jej miejsce w kadrze. Tam gdzie jest z butami trudno mi się zorientować czy chodzi o modelkę czy o otoczenie.
Sądzę, że te zdjęcie jest najlepsze. Jeszcze raz poddałem obróbce.
Witam
Bardzo fajna seria. Z przyjemnością obejrzałem. Gdybym miał na któreś głosować to byłby to nr 3. Chyba najbardziej przypadła mi do gustu.
Pozdrawiam