PDA

Zobacz pełną wersję : xD różnice między allegro a tradycyjnym sklepem?

cafubra
29.07.04, 13:30
Witam forumowiczów!

Zastanawiam się jak to jest z kartami xD. xD 512 MB(Olympus) w allegro kosztuje około 520 zł. Taka sama karta w sklepie kosztuje około 900 zł.
Dlaczego jest taka duża różnica w cenie. Podejrzewam że tansze karty na allegro są gorszej jakości. Jak jest naprawdę?
Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić taką kartę.

Pozdrawiam.

janmaru
29.07.04, 14:53
Karty na Allegro nie sa groszej jakosci. Sa po prostu z innych zrodel, czesto sprowadzane, i w razie awarii moze byc troche wiecej zachodu. Ale generalnie nasze sklepy tez nieczesto dbaja o klienta. Zeby sie upewnic zawsze mozesz sie skontaktowac ze sprzedawca na Allegro, wtedy dostaniesz wszytskie interesujace info nt. danego towaru.

Kupowanie na Allegro jest dosc bezpieczne, wystarczy poprzegladac komentarze, nawiazac kontakt i sam sie przekonasz :>

GAVmg
21.08.04, 23:42
Witam!!
Ja posiadam karte xd fuji 128 mb kupioną na allegro i wszystko jest super mam ją już od kwietnia i zrobiłem już dość sporo cykli zapisu i kasowania!

Allegro jest dość bezpiecznym rynkiem jezeli kupuje się od doświadczonych sprzedawców! Niższa cena wynika rónież z tego, że sklepy inetowe nie muszą płacić za wynajem pow. handlowej!