PDA

Zobacz pełną wersję : problemy z C-350 zoom

annkula
28.07.04, 15:27
Może ktoś mi powie, co sie dzieje z moim aparatem.
Mam Olympus C-350 Zoom. Wszystko do niedawna było ok, aż nagle podłączam go do kabelka i... nic... Zdjęć nie mogę nijak pobrać... Dotąd aparat pojawiał się jako dysk wymienny, a teraz nie ma nic... Na dodatek przy pierwszym tego typu problemie przestała działać zielona lampka aparatu. On sam działa sprawnie. Podłączony do tv również pokazuje zdjęcia, natomiast kiedy próbuję podłączyć go do komputera... No zwyczajnie nie wiem co sie dzieje. Dodam tylko, że mam Windows 2000. Sterowniki są ok (przynajmniej tak było ostatnio :/), a kabelek podłączony tam gdzie trzeba ;)

janmaru
28.07.04, 17:46
Sprobuj na innym kompie

muHa
6.08.04, 22:34
Witam!
Mam ten sam problem. Takze jestem posiadaczem (szczesliwym ;-) tego aparatu. A dzieje sie tak prawdopodobnie dlatego, ze jest odlaczany port USB w komputerze. Z aparatem jest wszystko OK! Jak bedziesz miala taki problem, wystarczy zresetowac komputer.

Gdzie w ustawieniach winzgrozy (juz nie pamietam dokladnie gdzie) opcja wylaczania portow usb po okreslonym czasie or sth like that.

Pozdr.
PS>Nie martw sie ;)

MichelCat
6.08.04, 22:43
ale to zły dział na forum... ten dział odpowiada za programy, i dodatki do nich.

vodnik
6.08.04, 23:24
No to przeprowadzka....

Moderowane przez Vodnik: Przeniesione do dzialu Aparaty cyfrowe firmy OLYMPUS