PDA

Zobacz pełną wersję : Adikam's Galeria

Adikam
3.09.08, 15:57
Witam
Jestem Adrian, obecnie student IB na AE w Katowicach. Fotografie popełniam od czasu do czasu, jak że czasu na to hobby za bardzo nie mam. Będę się dzielił fotkami, które w moim odczuciu wydają się przynajmniej dostateczne. Bardzo proszę o ich rzetelną ocenę.

1) Twarz Waszyngtona nad jeziorem w stanie Massachusetts. Kto potrafi dostrzec?:) Dodam tylko, iż fota została uznana za gniot na plfoto.com i usunięta ...

2) Typowa panorama Manhattanu, ale za to moja!

Pozdrawiam,
Adi

aga_piet
3.09.08, 16:08
Twarz Waszyngtona fajnie wypatrzona. To, że usunęli... no cóż... nie każdy ma poczucie humoru, a jakieś wybitne dzieło to nie jest ;)
A panorama miła dla oka, może i typowa ale Twoja :)

Maro66
3.09.08, 16:27
Panoramka miła dla oka, a Waszyngton... no cóż, w sumie jak dla mnie, to trochę przeszkadzają te "krzaczory" i brak ostrości spowodowany jak myślę lekkim falowaniem wody.

helmuth
3.09.08, 17:00
Twarz- można każdemu przypisać ;), może być i Waszyngtona :)
Panorama- zdaje się że to wieczorna panorzma więc może ciekawiej by wyglądała w kolorze. Jeszcze widać niebo a już świecą się różnokolorowe światła.

Adikam
3.09.08, 18:45
Dzieki za komentarze / opinie. Twarz można rzeczywiście przypisać wielu osobom, ale ten nos bardzo mi się z Jerzym skojarzył :) Co do panoramy, w kolorze wyszła bardzo nijako, ratunkiem dla niej był retusz. Poźniej wstawie oryginał dla porównania ;)

Pozdrawiam,
Adi