PDA

Zobacz pełną wersję : Lcd do sp-350

piotrek7474
29.08.08, 23:48
Witam wszystkich po mojej dłuższej nieobecności.
Bardzo prosze o pomoc:rozbiłem wyświetlacz w sp-350 naprawa w polsce to ok.400pln,(nie bardzo się opłaca)chyb że z sentymentu,
przeglądałem e-bay usa, i tam jest pare wyświetlaczy do olympusa ale nie mam pojęcia czy do sp-350 bo w usa mógł się inaczej nazywać,a może pasuje od innego modelu,
Może jakiś dobry ludż spróbował by taki znaleśc na e-bay usa i przysłał by mi linka do tej aukcji.
z góry dzięki
pozdrawiam.

Drughi
30.08.08, 09:09
Czy będzie się Tobie opłacało ściągać tą część z USA? Nawet jeżeli ją znajdziesz za pół ceny, to pamiętaj że dojdą dosyć spore koszta przesyłki. A kto miałby ten wyświetlacz montować, Ty, czy serwis? Bo jak serwis to kolejne koszta dojdą i suma się może zrównać, bądź nawet przewyższyć. Samemu jak się nie znasz, to możesz narobić jeszcze większego ambarasu. Ja osobiście jeżeli czułbym sentyment do tego aparatu serwisowałbym w Polsce, szkoda zachodu. :wink:

S.C.E.
30.08.08, 10:40
mam podobny problem i chcialbym sie zapytac czy np wyswietlacz z fe 180 nie pasowalby do sp-350? Lub czy znacie moze jakis inny podel co by pasowal do sp-350? Z gory dzieki

piotrek7474
30.08.08, 16:09
Witam, lcd na e-bay z przesyłką oczywiście w usa to jeżeli dobrze przeczytałem góra 50pln.z tamtąt do polski mam z free.zostaje kwestia wymiany myśle żę nieautoryzowany serwis możę by to dobrze zrobił za niewielką kase,mam nadzieje że ktoś sie potrudzi i znajdzie odpowiedni na e-bay.
pozdrawiam