Zobacz pełną wersję : Fotki Matthi18
Witam:) jak mam sie podobają? prosze o oceny;)
co do zdięcia z łodzią;) to takie miało być;) krzywe;)
Rafał Czarny
4.08.08, 20:15
Najlepsze pierwsze, ale wolałbym proste. To, że taki efekt zaplanowałeś nie oznacza, że zabanglał. Co do pozostały to się nie wypowiem, bo nie mój klimat.
porsze
Chyba Porshe ;)
Mi sie pierwsze podoba ... Chyba zaraz to sobie sam wyprostuje i zobacze czy też będzie mi sie podobało ;)
Reszta jakaś taka nieciekawa ... po za ostatnim ...
Mogłoby być bardziej ostre i chyba osobiście bym nasycenie troszke zmniejszył bo ta czerwień bije po oczach niemiłosiernie :)
Prosze :P chcieliście wyprostowane;)
Witam,
Jak dla mnie jakoś bardziej mi "leży" to wyprostowane - generalnie ciekawa fotka.
Jeżeli chodzi o pozostałe to "wieczór" - ciemno i nastrojowo. Reszta jakoś do mnie nie przemawia.
Pozdrawiam
mo osobiście najbardziej z tych podoba sie ta pszczoła no i ta rosa na trawie;)
Zachody słońca, kropelki, biedronki... każdy musi przez to przejść :grin:
Chyba Porshe ;)
Chyba Porsche :mrgreen:
Z całości mi najbardziej widzi się łódka ( w obu wersjach), ptaki lecące z ostatniej serii też mogą być ;)
Pozdrawiam
Zmiłuj się nad nami i dawaj fotki mniejsze - 1.6MB to zdecydowanie za dużo :wink:
Rafał Czarny
4.08.08, 21:59
1.6MB to zdecydowanie za dużo :wink:
Zamiast marudzić spraw sobie szybsze łącze. :wink:
Pszczółka typowo ale bardzo ładnie. Najbardziej mi odpowiada. A żaglóweczka dla mnie lepsza prosta - szkoda, że nie w naturalnych kolorach.
no niestety;) żaglówke robiłem w Sepii;) nie jest to wytwór fotoshopa;p
przed chwilą znalazłem foto z tych wakacji:P taki mały wiejski klimat;D
Zamiast marudzić spraw sobie szybsze łącze. :wink:
To nie wina łącza, tylko lenistwa :cool:
przed chwilą znalazłem foto z tych wakacji:P taki mały wiejski klimat;D
Staraj się nie dzielić kadru idealnie na pól - tylko w wyjątkowych sytuacjach. Lepiej trzymać się zasady 1/3 do 2/3, tzn. np. 1/3 nieba reszta pola lub odwrotnie.
Lepiej byłoby jakbyś wstawiał trochę mniejsze fotki - dłuższy bok 800 w zupełności wystarczy.
Witaj. Ze wszystkich najbardziej mi przypadła do gustu prosta łódeczka. Taka rada na przyszłość, numeru fotki, ułatwi to oglądającym życie.
pozdr
Prosze :P chcieliście wyprostowane;)
Przy przekrzywionym odruchowo przechylałem się na krześle :)
Teraz już nie. Dla mnie tamto miało więcej wyrazu.
a pozatym to co o nich sądzicie:)
postaram sie wrzucić coś nowego do oceny:D:esystem: