Zobacz pełną wersję : Fotografie z Egiptu Jordanii i Syrii
Witam! W chwili obecnej dostepne tylko portrety i pejzaze. Co do kadrow i jakosci wykonancyh zdjec zawsze mozna sie doczepic bo kazdy z nas robi na swoj sposob.
Wg. mnie chyba nie jest najgorzej. Jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam do przegladniecia. Mile widziane uwagi aby na przyszlosc nie popelniac tych samych bledow.
http://www.photos.krynica.net.pl/index.php?cat=12
ZAPRASZAM!
link mnie nie dziala, pusta strona :/ a strasznie chcialem obejrzec bo uwielbiam Jordanie i Egipt
link mnie nie dziala, pusta strona :/ a strasznie chcialem obejrzec bo uwielbiam Jordanie i Egipt
nie rabotajet
A na czym oglądacie ? Ja mam Operę na Viście i fotki mniodzio :)
Foty kapitalne.To raczej ja od Ciebie sie bede uczyc.
Piotr Grześ
12.07.08, 21:31
Jestem pełen uznania. Bardzo ciekawe fotki. Powiedz jak załatwiałeś sprawę portretów. Czy lud tamtejszy pozuje, bo lubi, czy bierze za pozowanie zapłatę?
Dzieki za slowa uznania:) Jezeli chodzi o linka i on nie rabatajet :) to podam do strony glownej i chyba powinno smigac http://www.photos.krynica.net.pl
Co do robienia portretow to sprawa wygladala mniej wiecej tak:
Jezeli chodzi o dzieci to zawsze chca cos sprzedac. Ja zamiast kupowania czegos od nich proponowalem od 1 do 3 $ za zdjecie. Jezeli chodzi o doroslych to bylo roznie. Czasami placilem a czasmi sami chcieli zeby zrobic im fotke :) Generalnie ludzie tego regionu sa bardzo mili i nie ma wiekszego problemu ze zrobieniem fotki. Jezeli ktos sie wybiera w te rejony i bedzie fotografowal to proponowal bym zawsze sie pytac czy mozna zrobic zdjecie. W 98% sie zgadzaja.
Pozdrawiam.
Generalnie lepiej miec drobne na bakszysz chociaz w malo turystycznych rejonach Egiptu czy Jordanii mozna fotografowac ludzi czesto za darmo :)
PS Strona dalej nie rabotajet :/
Moze jest jakis problem z przegladarka. U mnie wsio jest okey. Znajomych prosilem zeby sprawdzili czy dziala u nich. Pisali ze wsio jest oki doki.
Rewelacyjne zdjęcia. Bardzo mi sie podobają.
mnie tam ani w Firefoxie, ani w Maxthonie nie wyświetla nic...
pzdr
Dziwna sprawa...
Ja ma Firefox/2.0.0.15 i wszystko jest OK