PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie znajde plecak Tamrack Adventure 74...? :( Nigdzie nie ma...

dog_master
30.06.08, 01:00
Ratunku! :(

Zdecydowalam sie na 99% na plecak [przez ten 1% nie pisze tego w dziale Gielda ;p, ale zaklaladam, ze i tak nikt nie ma do sprzedania akurat tego modelu ;)], ale nigdzie go nie ma :(

Wiecie moze, gdzie kupie plecak Tamrac Adventure 74? To jest model 5374
http://www.tamrac.com/5374.htm

W foto-net.pl mają zapowiedz i nadal nic, na skapcu nic, na allegro nie ma, wieksze sklepy przejrzalam recznie / szukaczka, diler mi nie odpisuje, ale jutro zadzwonie, eh... Tez sobie wybralam... :/

Eh, zaraz sie poddam i kupie w MM jakiegos za duzego vanguarda... :/

J.Graph
30.06.08, 01:03
Ja znalazłem tutaj ;)

http://www.fotoexpert.pl/tamrac-adventure-75-5375-kamery-cyfrowe-produkt-3689.html

dog_master
30.06.08, 01:21
Dzieki, ale to jest model wiekszy, 75, a ja bym chciala 74... :) Nie potrzebuje wiekszego, wiec... ;)

Jezeli nigdzie nie bedzie, to pewnie kupie tego 75, wtedy na pewno sie przyda ;) bo jego tez jak na lekarstwo... :/

J.Graph
30.06.08, 01:41
Czepiasz sie szczegołów :P wygląda tak samo:)
A dużo większy nie jest ;)
Przynajmniej miejsca nie zabraknie :)

74 nie udało mi sie nigdzie znaleźć ...
Też mnie to troszke dziwi bo Tamrac to jedna z leszych firm (sam mam tamrac-a) ...
Przynajmniej tak napisali w najnowszym "foto-kurierze" ...

heyahero
30.06.08, 11:12
Czepiasz sie szczegołów :P wygląda tak samo:)
A dużo większy nie jest ;)
Przynajmniej miejsca nie zabraknie :)

74 nie udało mi sie nigdzie znaleźć ...
Też mnie to troszke dziwi bo Tamrac to jedna z leszych firm (sam mam tamrac-a) ...
Przynajmniej tak napisali w najnowszym "foto-kurierze" ...

Eeetam, podejżewam, że Tamrac uzupełnia rodzinę Adventure tym modelem i dopiero zaczyna się on pojawiać na sklepowych półkach. To, że jest w B&H czy Adoramie, nie znaczy jeszcze, że juz powinien być dostępny w naszym sklepowym zaścianku ;)

dog_master
30.06.08, 13:01
Wiem, ze nie jest duzo wiekszy, ale skoro moge miec mniejszy, to wole mniejszy ;p A i troszke tanszy powinien byc... Ale skoro to nowosc... Eh... Aha, dzieki :) Ze tez ja sobie zawsze jakies nowosci znajde... [na E330 tez czekalam, az sie pojawi ://].

Ale jakby ktos widzial, chociaz zapowiedz inna niz w foto-net, to prosze... :)

Mirek54
30.06.08, 13:41
Eh, zaraz sie poddam i kupie w MM jakiegos za duzego vanguarda... :/

U mnie w MM i w Saturnie byla wyprzedaz tego typa-cena to 25€ poprzednia to 49,90€,Nawet nie wiem czy jeszcze maja.

dog_master
30.06.08, 16:43
Noo, u nas tez byla promocja pewnie, dlatego, ze cena ~150zl, a normalnie ~250zl.

Dzwonilam do dystrybutora: plecaki [Adventure 74] bywają, ale nie ma nimi zainteresowania, wiec nie zamawiaja... Jezeli sie pojawia, to beda na stronie... :/ Eh, wsciekla jestem.