Zobacz pełną wersję : Oympus SP-560 UZ pilne
Witam. Chciałam się zapytac co sądzicie o aparacie Oympus SP-560 UZ
ponieważ chciałabym go zakupić czy może znacie jakieś inne modele w tym przedziale cenowym ? ;) dzięki za odpowiedzi ;) potrzebuję dość szybkiej odpowiedzi
Witam,
sam nie posiadam tego sprzetu, ale cokolwiek napisze:cool:
- fajnei ze ma szeroki kat, glupio ze ma tak duzy zoom
- na dpreview wypada nienajgorzej. Z wad wymieniaja szybkosc, manualne ostrzenie i ISO 400 ponizej przecietnej.
- konkurenci cenowo: Panas FZ18, Fuji s9600, Nikon P80
Witam jestem użytkownikiem aparatu Olympus SP-570UZ i raczej polecał bym z góry kupić ten oto model SP-570UZ, jest najnowszym modelem z aparatów kompaktowych ultra zoom.Chyba że wolisz starszy model !. Ale jeśli zdecudujesz na niego polecam ten sklep jest tam dokładny jego opis:
http://www.agito.pl/aparaty_cyfrowe_kompaktowe/olympus_sp570_uz_czarny.1698.329139.html
Pozdrawiam!!! :wink:
OK wielekie dzięki za porady ;) ma ktoś, coś jeszcze do dodania? Chętnie poczytam ;)
hmm, az tak duzo rozni oba modele?:|
Z pozoru zmiany dosc kosmetyczne. Nie wiem jak jakosc fot, ale zakres ogniskowych, matryca i cena chyba dzialaja na minus dla nowego modelu
Jeśli się zdecydowałeś na model,który ci opisałem wyżej SP-570UZ , to powiem krótko z jakością fotek jest na ocene bardzo dobrą.Jeśli masz wątpliwości do tego aparatu, mogę ci przesłać kilka fotek testowych na twój email.Pozdrowienia!!!
CMBsee dzieki, no jak możesz to oczywiście wyślij kilka fotek na igorra@poczta.fm ;) dzieki
Sprawdź pocztę wysłałem ci kilka fotek do porównania ,sorry że tak późno.Pozdrawiam!!! :cool:
tez prosze o fotki rewddd@gmail.com