Zobacz pełną wersję : Wycena używanego 40-150mm F2,8 PRO M.ZUIKO + MC-14
Witam, obiektyw 40-150mm F2,8 PRO M.ZUIKO + MC-14kupiony w maju 2020 roku, w chwili obecnej od 6 mcy nie używany, wcześniej sporadycznie. Nieduży przebieg, brak uszkodzeń. Proszę o pomoc z właściwą wyceną. Pozdrawiam
Rok temu był nowy po 4k w promocji. Czy taka promocja będzie jeszcze kiedyś - nie wiem (i szczerze - nie sądzę), więc powiedziałbym że pewnie za ok. 4k możesz celować (+ pewnie jakieś 700-1000 za MC-14).
hmmm, allegro + olx da odpowiedz na pytanie, chcesz sprzedać czy sprzedawać ?
Chcę sprzedać. Nie chcę się bawić w wystawianie przedmiotu na tych portalach. Koledzy tu, na forum pomogli mi kupić ten sprzęt i chciałbym go też tu odsprzedać ale niestety nie mam takiej możliwości - możliwe, że ze względu na zbyt małą ogólną ilość postów.
Chcę sprzedać. Nie chcę się bawić w wystawianie przedmiotu na tych portalach. Koledzy tu, na forum pomogli mi kupić ten sprzęt i chciałbym go też tu odsprzedać ale niestety nie mam takiej możliwości - możliwe, że ze względu na zbyt małą ogólną ilość postów.
Nie rozumiem problemu. Wystaw jako aukcję Allegro czy innym eBay, daj cenę wywoławczą 1 zł, jak aukcja się skończy to wolny rynek Ci powie ile ten obiektyw jest aktualnie wart. Pytanie się ludzi na forum za ile można coś sprzedać wydaje mi się cokolwiek śmieszne - sprzedać można za tyle, ile ktoś ma chęć i jest w w stanie Ci zapłacić. Wiesz, podaż. popyt, takie tam.... No a to że ktoś na tym forum doradził C jaki sprzęt kupić, to nie znaczy że powinieneś liczyć że ktoś z forum go od Ciebie odkupi. Przecież nie każdemu na tym forum taki akurat obiektyw jest potrzebny w akurat tej chwili. Jak ktoś ma potrzebę to idzie do sklepu i kupuje, a nie czeka latami bo może ktoś na forum będzie chciał sprzedać.
No tak. Widze ze magia forum dziala. Jak masz chlopcze za duzo energii to idz pobiegaj. Szkoda mi czasu na odnoszenie sie i spieranie z takim typem jak ty. Ale wiedz, ze to twoj problem jezeli w prostym pytaniu i nastepujacym po nim toku rozmowy widzisz przyczyne do swoich marnych wynurzen. Ale ale. Ciesze sie ze to czytasz i juz kombinujesz, jak tu teraz zwinnie sie czegos czepnac i dac upust swojej psiej naturze.
nie chodzi o wystawianie na w/w portalach, zobacz jakie tam są ceny, wykreśl najwyższą i najniższą za używkę, reszta należy do ciebie za ile jesteś w stanie puścić w danym przedziale.
ps.
ochłoń :)
https://www.facebook.com/groups/803541569810953 Może tutaj znajdziesz odpowiedzi i zrealizujesz swoje potrzeby?
No tak. Widze ze magia forum dziala. Jak masz chlopcze za duzo energii to idz pobiegaj. Szkoda mi czasu na odnoszenie sie i spieranie z takim typem jak ty. Ale wiedz, ze to twoj problem jezeli w prostym pytaniu i nastepujacym po nim toku rozmowy widzisz przyczyne do swoich marnych wynurzen. Ale ale. Ciesze sie ze to czytasz i juz kombinujesz, jak tu teraz zwinnie sie czegos czepnac i dac upust swojej psiej naturze.
A ja nieraz się zastanawiałem dlaczego taki młody (w sensie stażu na forum) przychodzi i innych obraża. Czy myślisz że głoszenie iż ktoś jest psem jest miłe ? Zastanów się bo skończy się nie tylko na ostrzeżeniu.
A ja nieraz się zastanawiałem dlaczego taki młody (w sensie stażu na forum) przychodzi i innych obraża. Czy myślisz że głoszenie iż ktoś jest psem jest miłe ? Zastanów się bo skończy się nie tylko na ostrzeżeniu.Bo w internecie podobno wszystko można robić.