Zobacz pełną wersję : poprawka 13/2021 - Głosowanie
popRAWka 13/2021 - Głosowanie
Witam i zapraszam do głosowania w 13-tej edycji popRAWki.
Mamy 10 prac
Można głosować maksymalnie na 3 prace.
Nie jest to oczywiście obowiązkiem, można głosować
tylko na jedną. Prosiłbym tylko o nie głosowanie na więcej niż dwie prace.
Oczywiście, nie głosujemy na swoją pracę bo będzie bubu :sad:
Termin głosowania 3 dni, czyli do 08.11.21r. (poniedziałek)
Wyniki postaram się ogłosić zaraz po głosowaniu
Po zakończonym głosowaniu zostaną ujawnieni autorzy prac.
Jeśli ktoś sobie nie życzy ujawnienia proszę o informację na priv
Numer danej pracy znajduje się nad zdjęciem.
Autorem pliku RAW jest @Mirek63 (https://forum.olympusclub.pl/member.php?u=14666)
Po zakończeniu zabawy proszę zwycięzce o przesłanie swojego pliku RAW !!!
Dla chętnych do pobrania paczka z pracami
238532
Propozycje poprawkowe - kolejność wg losowego rozkładu liczb :smile:
zdjęcie poglądowe
238533
1. 238534
2. 238535
3. 238536
4. 238537
5. 238538
6. 238539
7. 238540
8. 238541
9. 238542
10. 238543
Chociaż pierwszy w głosowaniu.
Tym razem głosowanie nie jest takie proste. Nie wiem, która moja praca :lol:.
P.S.
Głos oddany, ale nie jest łatwo.
W przypadku tego zdjęcia na ocenie może mocno zaważyć kalibracja monitora. Widzę śnieg fioletowy, zielony... :roll:. Nie wiem jak jest rzeczywiście, bo mam monitor skalibrowany "na oko".
P.S.
W przypadku tego zdjęcia na ocenie może mocno zaważyć kalibracja monitora. Widzę śnieg fioletowy, zielony... :roll:. Nie wiem jak jest rzeczywiście, bo mam monitor skalibrowany "na oko".
Zaręczam, że nie głosowałeś na swoją :mrgreen:
P.S.
Myślisz że ma znaczenie kolor śniegu? Chyba jednak nie, ale obym się mylił. :)
Już wiele razy w poprawce było zdjęcie ze śniegiem, i raczej nie wygrywały te z białym jego kolorem .:)
Było trzeba zagłosować na moją pracę. Na moich monitorach jest tam biały śnieg. :mrgreen:
Mój śnieg u mnie jest zbliżony do białego :-P. Bo pamiętajcie - nie jedzcie żółtego śniegu!
Może ktoś wreszcie zagłosuje na MOJE zdjęcie, bo śnieg mam biały i ZERO głosów.
... ja wiem, modów tu nie lubią :cry:
Może ktoś wreszcie zagłosuje na MOJE zdjęcie, bo śnieg mam biały i ZERO głosów.
... ja wiem, modów tu nie lubią :cry:
Przecież Ty nie masz skalibrowanego monitora, to jak chcesz mieć biały śnieg?....:mrgreen:
Przecież Ty nie masz skalibrowanego monitora, to jak chcesz mieć biały śnieg?....:mrgreen:
No panie, mam na Linuxa program "Calibre". Wprawdzie on konwertuje książki do *.epub lub mobi... no ale jak calibre to calibruje :-P
To Wy patrzycie na kolor śniegu? :shock::lol:
To Wy patrzycie na kolor śniegu? :shock::lol:
Pewnie przekonasz się, że nie. Ale miło jest, gdy śnieg na zimowych zdjęciach jest biały. :mrgreen:
Przeciek:
prowadzi jedna praca
oczko niżej - też jedna
jeszcze oczko niżej - też jedna
Jest dwa zera, w tym moje :shock: no co jest ? Kurcze, moje jest najmojsze :mrgreen:
Przeciek:
prowadzi jedna praca
oczko niżej - też jedna
jeszcze oczko niżej - też jedna
Jest dwa zera, w tym moje :shock: no co jest ? Kurcze, moje jest najmojsze :mrgreen:
Może masz niewłaściwego linuxa? :). Przesiądź się na "windę", a sukces murowany....:mrgreen:
A swoją drogą, jakoś ciężko mi się tą fotkę obrabiało.
... miło jest, gdy śnieg na zimowych zdjęciach jest biały. :mrgreen:Natura nie zawsze jest miła. :wink:
Pewnie przekonasz się, że nie. Ale miło jest, gdy śnieg na zimowych zdjęciach jest biały. :mrgreen:Jest już późno, to i ciemno, więc nie widać w zasadzie jaki ten śnieg ma właściwie kolor ;-)
Jest już późno, to i ciemno, więc nie widać w zasadzie jaki ten śnieg ma właściwie kolor ;-)
No nie wiem... Wiele razy jeżdżąc w nocy na nartach, miałem wrażenie ze jadę po białym śniegu. Ale może mi się tylko wydawało. :)
Podobno kolory istnieją tylko w naszej wyobraźni. Ciekawe jak jest z nartami? :-)
No nie wiem... Wiele razy jeżdżąc w nocy na nartach, miałem wrażenie ze jadę po białym śniegu.A jaki będzie wieczorem pod latarnią z lampą sodową?
Wybór nie był łatwy, lecz te co do mnie trafiły zaznaczyłem.
Mirek63 gratulacje :)
i gratulacje dla tych co na pudle :)
i gratulacje dla wszystkich, którzy wzięli udział :)
i gratulacje dla wszystkich głosujących :)
...
to napisałem ja Jarząbek... tfu Bodzip :mrgreen: Mirek63 - o fotę poproszę :)
Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich, którzy zdobyli punkty!
Dziękuję i gratuluję biorącym udział w konkursie i głosowaniu. @Bodzip (https://forum.olympusclub.pl/member.php?u=6250), może weź coś z "archiwum", oczywiście podeślę coś, żeby bilans wyszedł na zero. Może jakiś śnieg i panorama w jednym:)?
Gratuluję i ja.
Miałem takie jak Twoje... i ulepszyłem :roll: Przyznasz, że lepsze ? :mrgreen: