Zobacz pełną wersję : OlyRulez 7/2020 "Koniec"
Zapraszam do udziału w siódmej rundzie tegorocznej edycji konkursu:
OlyRulez!
Tematem siódmej rundy jest:
"Koniec"
Autorem tematu jest zwycięzcą szóstej rundy, czyli ja ;)
Prace proszę wysyłać na adres: stpman.olyrulez@gmail.com do 08.07.2020, godzina: 23:59.
Głosowanie rozpocznie się w ciągu 1-4 dni od zakończenia zbierania prac i potrwa 3 dni.
Proszę o usunięcie danych exif oraz wpisanie nicku i numeru rundy w nazwie pliku, oraz tytule zgłoszeniowego emaila.
W związku z pewnymi problemami ze zgłaszaniem prac w zeszłym roku, otrzymane zgłoszenie będę potwierdzał mailowo. Jeśli komuś nie potwierdzę w ciągu 24h to proszę o kontakt na priv przez forum.
Proszę o zapozananie się z regulaminem zabawy, wysłanie zdjęcia jest jednoznaczne z jego akceptacją.
Proszę pamiętać o przysłaniu zdjęcia w regulaminowym rozmiarze :smile:
Regulaminu konkursu: || Regulamin || (https://forum.olympusclub.pl/threads/118574-Regulamin-OlyRulez-Edycja-2019)
Pozdrawiam i zachęcam do wzięcia udziału w zabawie!
Pozdrawiam
stpman
" Koniec " - znaczy się trumna może być ??? :cry:
" Koniec " - znaczy się trumna może być ??? :cry:
Wyrażaj się człowieku...... dębowa jesionka. :mrgreen:
Wyrażaj się człowieku...... dębowa jesionka. :mrgreen: Zajebiste, padłem ze śmiechu.
Wyrażaj się człowieku...... dębowa jesionka. :mrgreen:
Raczej futerał na basetlę. :mrgreen:
Proszę państwa, dębowa jesionka, to jest właściwie początek, wieczności. Optymizmu trochę :)
Aang czekam zatem na zdjęcie :)
Bodzip to zależy jak na to patrzeć. Zero to może być i dużo i mało :)
To nie jest żadne nic, Zero to konkretna wartość...
Cytując moja matematycę, "ale i tak większa połowa z was tego nie zrozumie". :lol:
Cytując moja matematycę, "ale i tak większa połowa z was tego nie zrozumie". :lol:
Słowo-klucz "większa połowa". Też mi to żona tłumaczyła, a ja ni hu hu :( Powiedziałem jej, że jak się to scałkuje to wyjdzie konkretne 1 :grin:
Mam wrażenie, że zero jest cyfrą/liczbą najtrudniejszą do interpretacji. Można zacząć o dowcipu o dawnej Afryce. Jeden handlowiec donosi, że rynek na buty tam nie istnieje, nikt ich nie nosi, nie warto inwestować, a drugi donosi, że wspaniały rynek, nikt tam jeszcze nie ma butów, możemy sprzedać każdą ilość. W codziennym życiu takie sytuacje spotykamy na każdym kroku.
Wy tu o zerach a tematem konkursu jest przecież "koniec". Mam taką małą inspirację, która oczywiście nie jest zdjęciem konkursowym, ale może komuś da natchnienie.
223945
Wy tu o zerach a tematem konkursu jest przecież "koniec". Mam taką małą inspirację, która oczywiście nie jest zdjęciem konkursowym, ale może komuś da natchnienie.
223945
Tylko natchnienie do czego? :lol:
Tylko natchnienie do czego? :lol:
Nooo do nar_wala :mrgreen:
Hmmmm, inspirujące....
Właśnie sąsiad wpadł do mieszkania, żebym już przestał walić... Młotkiem w sensie...
Przypominam, że jeszcze tylko do środy można nadsyłać swoje prace :)
...walić... Młotkiem w sensie...
- I sprawia to Panu przyjemność???
- Tylko wtedy, kiedy nie trafiam...
Jakiś taki pradawny dowcip mi się przypomniał ;)
Mam nadzieję, że prace konkursowe będą lepsze niż dowcipy w tym wątku ^_^
Przedostatnie wezwanie do wysłania swojej pracy na konkurs, albowiem jutro upływa termin,a w skrzynce dopiero 4 zdjęcia...
Mam nadzieję, że prace konkursowe będą lepsze niż dowcipy w tym wątku ^_^
Jeśli wysłałeś swoja pracę, to o poziom konkursu jestem spokojny ;)
Ja nie zdążę - koniec pracy = 28 lipca :roll:
Ja nie zdążę - koniec pracy = 28 lipca :roll:
Sfotografuj próbę generalną 28 lipca. :wink:
Sfotografuj próbę generalną 28 lipca. :wink:
Nie da rady, wszyscy będą dogłębnie zdezynfekowani :mrgreen:
Głosowanie postaram się ogarnąć jutro wieczorem, więc macie jeszcze nieoficjalną szansę na dosłanie swojego zdjęcia, wiecie tak na sam "Koniec" ;)
Edit: bardzo was przepraszam,ale jestem w delegacji i dopiero co wróciłem do hotelu, więc głosowanie rozpocznie się bardziej w okolicy sobota-niedziela.
Pamiętam o was, ale moje dziecko miało trochę inne plany na wieczór niż ja :)
Mam nadzieję, że jutro zrobię głosowanie...
Masz jakiś czas dla siebie?:-)
@jkr (https://forum.olympusclub.pl/member.php?u=12138) - ostatnimi czasy nie bardzo :) ale dziś jakoś się chyba uda, zaraz będzie ankieta :)
O i już jest: https://forum.olympusclub.pl/threads/120884-ANKIETA-OlyRulez-7-2020-Koniec ZAPRASZAM!