PDA

Zobacz pełną wersję : Co robi Olympus?

marek7001
16.11.18, 01:48
Jestem trochę nie w temacie aczkolwiek cały czas baaardzo dopinguję. Ile w tym prawdy ;) https://www.spidersweb.pl/2018/11/olympus-om-d-e-m1x-co-nowego.html

jkr
16.11.18, 06:37
Witam.
O tym temacie są dwa wątki:
"Olympus E-M1X-plotki"
"Przyszłość m4/3"

fret
16.11.18, 06:49
Jestem trochę nie w temacie ...

To chyba powinieneś spojrzeć w prawo na "ostatnio aktywne wątki", a nie zakładać nowy temat ;)

stpman
16.11.18, 13:09
Odpowiadając na pytanie "co robi Olympus" odpowiadam, że aparaty fotograficzne, obiektywy do aparatów, lornetki, jakieś sprzęty medyczne i pewno inne duperele ;)

epicure
16.11.18, 13:23
Odpowiadając na pytanie "co robi Olympus" odpowiadam, że aparaty fotograficzne, obiektywy do aparatów, lornetki, jakieś sprzęty medyczne i pewno inne duperele ;)

Ja bym powiedział, że robi przede wszystkim sprzęt medyczny i jakieś tam foto duperele :)

wyszomir
16.11.18, 14:14

Ze sprzętu medycznego między innymi bardzo dobre kolonoskopy, dzięki czemu wielu ludzi może zgodnie z prawdą oświadczyć, ze mieli Olympusa w d...
Aczkolwiek są i tacy, którzy w tym samym miejscu mieli Pentaxy i Fujinony:-)

szafir51
16.11.18, 14:54
Olympus klaska uszami

ogc13
16.11.18, 15:38
Ze sprzętu medycznego między innymi bardzo dobre kolonoskopy, dzięki czemu wielu ludzi może zgodnie z prawdą oświadczyć, ze mieli Olympusa w d...
Aczkolwiek są i tacy, którzy w tym samym miejscu mieli Pentaxy i Fujinony:-)
Poplułem monitor :lol: