PDA

Zobacz pełną wersję : zmiana języka Olympus SP-560

JarrcioDDD
6.05.08, 17:06
Witam wszystkich
Kupiłem na eBay aparacik nowy w sklepiku ale pojawił się problem. Otóż nie mogę dodać jezyka polskiego do niego. Wyskakuje napis NG i nic niee mogę zrobić . PoMóŻcIe !!!!!!!!!!!!!!!!!:idea:

anuszka
8.05.08, 23:36
ten aparat ze Stanów? w którym momencie wyskakuje napis? spróbuj wyłączyć firewall i antywira. Ale jak nie zadziała i do tego aparat z USA, to tylko serwis Ci wgra jęz. polski.

JarrcioDDD
28.05.08, 08:19
Kupiłem go w Anglii, ale prawdopodobnie jest ze Stanów. Napis NG wyskakuje w momencie gdy następuje zatwierdzenie polecenia dodaj język. Spróbuję zrobić jak mówisz. Dzięki za podpowiedź. Jak mi się uda odpowiem. Co prawda dzwoniłem do serwisu i powiedzieli abym go do nich przysłał to zrobia i to za 100 zł.:)
Pozdrawiam
JAREk:idea:

Jack
28.05.08, 10:14
Kupiłem go w Anglii, ale prawdopodobnie jest ze Stanów...Jestes pewien, że menu aparatu nie ma polskiej wersji językowej:?::) Olympus pakuje do środka 38 różnych języków, może jeszcze nie doszedłeś do końca listy możliwych języków do wyboru z menu:!:
Pozdrawiam
Jack

JarrcioDDD
28.05.08, 13:11
Witam
W opcji menu jeśli chodzi o język są tylko 4. Więcej nie ma. Sam się zastanawiałem dlaczego bo wczesniej też miałem Olypmuska ze stanów i miał więcej!!??:cry: