Zobacz pełną wersję : Fabryczna
1
204558
2
204559
3
204560
4
204561
5
204562
6
204564
7
204565
8
204566
9
204567
10
204568
11
204569
12
204570
13
204571
14
204572
15
204573
16
204574
17
204575
18
204576
19
204577
Podoba się, ciekawa obróbka choć ilościowo bym zmniejszył.:wink:
No i najważniejsze, jakiś mały opis.
Wrzucaj w mniejszych dawkach, łatwiej będzie komentować. Głosuję na 1, 4 i 6. Fajna obróbka.
Dzięki za uwagi. Obróbka to oczywiście nieoceniony Analog Efect Pro + Silver Efect Pro. Do tego głównie Panas 7-14, ale też 12-32.
Zdjęć dużo, bo to taka seria, z fotografią otwierającą i zamykającą. Ale OK, będzie następnymi razami mniej.
Ostatnio się przeprowadziłem i teraz atawistycznie włóczę się po okolicy, poznając wszystkie zakamarki nowej przestrzeni. Zdjęcia to owoc tego łażenia.
Odpowiednio dobrać efekty z Efect-a to też sztuka :)
To prawda. Miliardy możliwości czasem paraliżują. Zwłaszcza osoby tak niezdecydowane jak ja. :-)
Też mi się podoba. Ciekawy klimat zdjęć, które powinny raczej dołować a jakieś piękno wydobyłeś z tych zaniedbanych miejsc.
Fajne zdjęcia. Podobają się.
Możesz napisać co jest na zdjęciu nr.9 ? Iron Man czy coś :-P
Fajne zdjęcia. Podobają się.
Możesz napisać co jest na zdjęciu nr.9 ? Iron Man czy coś :-P
Dobre pytanie. :grin:To są dwie wielkie figury, mają ze cztery metry wysokości. Wyglądają jak golemy, albo Optimus Prime, prawda?
Niestety - i tu małe rozczarowanie - są to po prostu (najprawdopodobniej) niechciane elementy wyposażenia pobliskiej dyskoteki. Plastikowe, zawinięte w folię figury.
204579
Dziękuję za wyjaśnienie. :grin:
Fajne zdjęcie.
Mnóstwo osób chce pokazać na zdjęciu to, co widzieli w realu. Po tych figurach widać, że Ty postępujesz inaczej, pokazujesz intrygujący, nieistniejący świat. Rzekłbym, że pokazujesz zdjęcia nie tak, jak je widziałeś, tylko tak, jak one zaistniały w Twojej wyobraźni. Podoba mi się Twoja wyobraźnia :)
Ciekawy klimat zdjęć, które powinny raczej dołować a jakieś piękno wydobyłeś z tych zaniedbanych miejsc.
Taka była moja idea. Wielkie dzięki za komplement, naprawdę dzięki. :grin:
Mnóstwo osób chce pokazać na zdjęciu to, co widzieli w realu. Po tych figurach widać, że Ty postępujesz inaczej, pokazujesz intrygujący, nieistniejący świat. Rzekłbym, że pokazujesz zdjęcia nie tak, jak je widziałeś, tylko tak, jak one zaistniały w Twojej wyobraźni. Podoba mi się Twoja wyobraźnia :smile:
Znowu bingo. Czytacie w moich myślach. :grin: Moją filozofią (jakkolwiek to górnolotnie nie brzmi) jest znaleźć niezwykłe w tym, co - dosłownie - mija się codziennie idąc do sklepu po bułki. Odszukać piękno w tym, co wszystkim wydaje się brzydkie.
A ja poproszę o duże zdjęcia, a nie te znaczki pocztowe :wink:
A sam nie wiem, czemu takie małe wyszły. :grin: Kliknij, to się zwiększą.