Zobacz pełną wersję : olympus 60mm cashback
Witam,
Planuję ten obiektyw, czy ktoś się orientuje czy cashback jest jeszcze aktualny, bo niestety nie dostalem odpowiedzi od olympusa, a informacje są sprzeczne.
Może macie też jakieś lepsze miejsce na zakup tego obiektywu niż sklepy pozycjonowane w 1wszej kolejnosci?
Pozdrawiam
Promocja jest do 15.07.2017, ale nie widziałem tam 60mm.
Jest za to: M.ZUIKO DIGITAL ED 30 mm 1:3.5 Macro (zwrot 230 zł)
http://partner.olympus.pl/letnia-oferta-olympus/
No faktycznie teraz juz widzę wszystko, Dzięki. Niestety 30mm mnie nie interesuje;/ Trzeba będzie jeszcze poczekać, w stanach mają normalną ceną 400$ nie licząc cashback, porażka.
Czy skala odwzorowania z 12-50 Ci nie wystarczy?
No faktycznie teraz juz widzę wszystko, Dzięki. Niestety 30mm mnie nie interesuje;/ Trzeba będzie jeszcze poczekać, w stanach mają normalną ceną 400$ nie licząc cashback, porażka.
Kup zatem w Stanach ;)
Czy skala odwzorowania z 12-50 Ci nie wystarczy?
Mam 42.5mm + pierścienie+raynox, ale wolałbym mieć możliwość jeszcze większego przybliżenia.
12-50mm jednak nie jest tak idealnie ostry jak 60mm.
No w stanach bym kupił gdybym tam mieszkał, a tak to opłaty bodbijają cenę do podobnej w PL(no może i tak jest troszkę taniej) a i tak nie wiem jak wtedy wyglądałby ewentualny cashback lub sama gwarancja.
[...]
No w stanach bym kupił gdybym tam mieszkał, a tak to opłaty bodbijają cenę do podobnej w PL(no może i tak jest troszkę taniej) a i tak nie wiem jak wtedy wyglądałby ewentualny cashback lub sama gwarancja.In Europe no cashback, no warranty (mam nadzieję, że użyłem języka amerykańskiego w miarę poprawnie ;-)).
mało to używek w dobrej cenie