Zobacz pełną wersję : forumowicz z ślaska
Witam mam pytanie czy jakiś forumowicz jest ze slaska ok Czestochowy/Tarnowskich G. i posiada u siebie obiektywy 12mm fisha 7.5mm, 12-40mm badz 75 ?? Prosze o PW ;)
Witam mam pytanie czy jakiś forumowicz jest ze slaska ok Czestochowy/Tarnowskich G. i posiada u siebie obiektywy 12mm fisha 7.5mm, 12-40mm badz 75 ?? Prosze o PW ;)Mamy zlot w Głogówku (piątek, sobota, niedziela). Przyjedź - będę miał 12-kę.
nie wiem czy w stanie bede bo dzidzi mam w drodze;) a wiecie czy gdzies w tym rejonie idzie wyporzyczyc na jedna noc obiektyw olka?
nie wiem czy w stanie bede bo dzidzi mam w drodze;) a wiecie czy gdzies w tym rejonie idzie wyporzyczyc na jedna noc obiektyw olka?
Trzy dni???
co trzy dni?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
co trzy dni?
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo trzy dni by Cię nie było, nawet dwa i pół. Dzidzi się nie urodzi w tym czasie. Poczeka :mrgreen:
co trzy dni?
No, miałem na mysli świętowanie....
Dopiero po chwili przypomniałem sobie, że teraz Wy rodzicie razem, jesteście wtedy razem, trzymacie sie za rączkę, wchodzicie do sadzawek itd i itp
Za "moich czasów" było to nie do pomyslenia, a córkę pokazano mi przez okno w tobołku gdy stałem na ulicy pod szpitalnym płotem... To był 1978 rok... Minęła cała epoka...
ales wymyślił z ta sadzawka ... no ale fakt cała epoka minela
No trzy dni by Cię nie było, nawet dwa i pół. Dzidzi się nie urodzi w tym czasie. Poczeka :mrgreen:
już się na czekało :p ale nie o tym była sprawa