Zobacz pełną wersję : [OPL] Bezpłatne warsztaty fotografii makro
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2017/04/olympuswarsztatymacro1024x683250x150-1.jpg
źródło (http://partner.olympus.pl/warsztaty-fotografia-makro-z-olympus/)
Fotografia makro fascynuje i przyciąga wzrok nie tylko miłośników fotografii. Małe przedmioty mają magiczne właściwości. To co widzi nasze oko, to tylko bezpieczne uproszczenie i średnia wszystkich detali, na które patrzymy. Warsztaty - Fotografia Makro z Olympus - są idealnym momentem nie tylko na zdobycie potrzebnej wiedzy ale również prawidłową konfigurację sprzętu.
More... (http://partner.olympus.pl/warsztaty-fotografia-makro-z-olympus/)
hmm... 9 maja powiadacie? Chciałbym.
hmm... 9 maja powiadacie? Chciałbym. szafir51 , oczekuję Cię w popRAWce do 10 kwietnia:). Też jest prawie makro i warsztat można podszlifować... w obróbce:)
No to się zapisałem :D, ciekawe czy miejsca w Bydgoszczy jeszcze będą.
Ja też się zapisałem na warsztaty do prof. Nyny-ego:grin:
Zapraszam serdecznie w imieniu Swoim, Jerzego oraz wujka Olka ;)
pozdro
Zapraszam serdecznie w imieniu Swoim, Jerzego oraz wujka Olka ;)
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Zgłosiłem swój akces.
Cieszę się z możliwości ponownego skorzystania ze skarbnicy Twojej wiedzy.
Pozdrawiam
Hej, czy ktoś z zapisanych dostał już jakieś potwierdzenie czy też inne info?
cisza, na razie w skrzynce brak.
A ktoś dostał mail, że przyjęli zgłoszenie?
Podobne rzeczy piszą uczestnicy Mazowieckich spacerów z Olympusem, potwierdzenia przychodzą niemal w ostatniej chwili...
Może Jack mógłby komuś przekazać te uwagi?
Przekazałem uwagi. Organizacja działa w miarę, jednak wysyłka potwierdzeń odbywa się "ręcznie" przez koordynatora warsztatów i nie jest stosowany żaden automat odpowiadający. Przepraszamy za drobne niedogodności. Organizator Fotospacerów zapewnia, że potwierdzenia wysyłane są co najmniej na tydzień przed imprezą, zatem jeżeli ktoś otrzymał "niemal w ostatniej chwili" (?), to mógł być co najwyżej przypadek incydentalny, który nie powinien się powtórzyć i za który organizator przeprasza.
Czekałem spokojnie i się doczekałem. Mam potwierdzenie.
Dziękuję
Ja też, Jacek zadziałał ekspresowo....
A ja wciąż nic ;-( - ale będę czekał cierpliwie ;-)
Jestem szczęśliwym posiadaczem potwierdzenia do uczestnictwa 9 maja we Wrocławiu, kto się wybiera jeszcze?
Rysiek_O - będę :) Też dostałem potwierdzenie.
szafir51, POLM cieszę się teraz dodatkowo z tego, że będzie okazja się poznać.
To milo bedzie mi rowniez spotkac sie z Wami :)
pozdro
Bardzo zadowolony wróciłem z Warsztatów Makro we Wrocławiu. Dobre przygotowanie, ze strony Olka - Podziękowania dla Pana Sławomira. Wartościowe i interesujące zajęcia pod okiem Przemka i Jerzego, oraz cały przekrój sprzętu Olympus. Do tego miłe towarzystwo. Czego chcieć więcej?
Kto zapisany na kolejne spotkania niech się cieszy.
Oby więcej takich okazji.
Kurcze już się doczekać nie mogę. Jeszcze 2 tyg.....
Nyny dzięki za interesujące i wiele wiedzy wnoszące wprowadzenie w świat makro. Było fajnie, bez zadęcia i "NA TEMAT":grin:
Podziękowania dla przedstawicieli Olympus-a i EIZO.
Nyny dzięki za interesujące i wiele wiedzy wnoszące wprowadzenie w świat makro. Było fajnie, bez zadęcia i "NA TEMAT":grin:
Podziękowania dla przedstawicieli Olympus-a i EIZO.
Zgadzam się w 100% i dołączam się do podziękowań.