Zobacz pełną wersję : Pixel maping
to ze po wyjeciu baterii w 750 gina wszystkie dotychczasowe ustawienia to wiedza wszyscy, a przynajmniej wiekszosc jego uzytkownikow, a mnie zaniepokoila inna sprawa: czy po wyjeciu bateri aparat traci rowniez informacje o rozmieszczeniu goracych i martwych pixeli, a inaczej mowiac czy za kazdym razem wraz z ustawieniami trzeba rowniez mapowac matryce.
quantyzator
28.11.04, 13:33
Niestety tak ale jest na to rada włączasz all reset na off i po kłopocie
to ze po wyjeciu baterii w 750 gina wszystkie dotychczasowe ustawienia to wiedza wszyscy
Niestety ale się z tym nie zgadzam, ustawienia owszem giną, ale nie zaraz po wyjeciu baterii ale dopiero po ok. 1 godz. od wyjęcia. Wczesniej pamięc ustawień aparatu jest podtrzymywana przez niewielki kondensator.[/code]
... po wyjeciu baterii ale dopiero po ok. 1 godz. od wyjęcia. Wczesniej pamięc ustawień aparatu jest podtrzymywana przez niewielki kondensator.[/code]
Dokładnie tak. Jak zmienisz baterie w ciągu paru minut to ustawienia powinny się zachować. Ja w każdym razie tak mam (c4000z)
W Olku 745 nie giną ustawienia po wyjęciu baterii na kilka minut np. do wymiany baterii.