Zobacz pełną wersję : DIWA dla E3
e-1 też miał :P
Gdzie masz link do tejnagrody dla e-3?
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7117
A niektórzy narzekają, że lipny sprzęt ;-)
Wszystko zależy od zastosowania, dla większości ludzi nawet zarabiających na zdjęciach E-3 będzie dobrym wyborem....
Cieszy, że Olympus zaistnieje w oczach nabywców lustrzanek jako marka nagradzana, warta rozważenia oprócz najpopularniejszych N i C. Ale nagroda DIWA ma chyba raczej znaczenie bardziej marketingowe niż techniczne.
mozna nawet go wygrac w konkursie ;)
http://www.street-cultures.eu/832.0.html?&L=15
To chyba duza szansa dla streetowców ;)
E-3???? ten beznadziejny aparat dostał jakąś nagrodę??
-wysokie szumy
-mały wizjer
-system 4/3 - przecież to porażka...
-obiektywów nie ma
i do tego LV bez AF...
świat schodzi na psy...
Ciekawe co na to fanboye C i N ;p
Cieszy, że Olympus zaistnieje w oczach nabywców lustrzanek jako marka nagradzana, warta rozważenia oprócz najpopularniejszych N i C. Ale nagroda DIWA ma chyba raczej znaczenie bardziej marketingowe niż techniczne.
Ale to własnie o to chodzi!
Żeby szar konsument kupował olki :) bo na nich jest kasa...
Ktoś kto wie czego potrzebuje i tak kupi to co mu bedzie odpowiadać niezważając na nagrody.
Ciekawe co na to fanboye C i N ;p
Czego się spodziewasz? Może będę w stanie zaspokoić Twoje oczekiwania hihihihihi
Swego czasu SONY dostało złoty medal DIWA za A100. To było rok temu. Jak to się ma z oferowanymi najwyższej jakości technologiami nie wiem. Wiem jednak, że te medale przyznają "niezależne" (to jest najzabawniejsze) portale z branży. Wśród tych portali jest między innymi nasze fotopo... I zapewne na te oceny nie mają wpływu takie cykle jak "OLYMPUS E-3 serwis specjalny", bo przecież serwisy robią to bezinteresowanie pamiętając o swojej "niezależności" ;-)
By nie było, że dotyczy to tylko Olympusa. Dotyczy to wszystkich firm. Jak firma uderza z kampanią marketingową to po ilości reklam na portalach można przewidzieć jaki produkt dostanie kolejny złoty medal ;-)
W 2009 stawiam na złoty medal dla SONY za A350. Chociaż w tym przypadku rozwiązanie z LV zasługuje na jakieś wyróżnienie.
Pozdrawiam...
Czego się spodziewasz? Może będę w stanie zaspokoić Twoje oczekiwania hihihihihi
Swego czasu SONY dostało złoty medal DIWA za A100. To było rok temu. Jak to się ma z oferowanymi najwyższej jakości technologiami nie wiem. Wiem jednak, że te medale przyznają "niezależne" (to jest najzabawniejsze) portale z branży. Wśród tych portali jest między innymi nasze fotopo... I zapewne na te oceny nie mają wpływu takie cykle jak "OLYMPUS E-3 serwis specjalny", bo przecież serwisy robią to bezinteresowanie pamiętając o swojej "niezależności" ;-)
hih przed e-3 był specjalny serwis nikona ;) :p
Nie ma sie co rzucać. Jest jak napisałem wyżej. kto wie co kupuje, to i tak kupi to co mu odpowiada niezważając na nagrody, które sa napędem dla szarego uzytkownika.
:eek:
Nie ma sie co rzucać. Jest jak napisałem wyżej. kto wie co kupuje, to i tak kupi to co mu odpowiada niezważając na nagrody, które sa napędem dla szarego uzytkownika.
OOOOOOOOOOO to chyba czas na zmiany!
"SZARYCH UZYTKOWNIKÓW KLUB" :grin:
Pozdrówka.
Akurat klubowicz to szary użytkownik nie jest ;)
Wspominałem, że to dotyczy wszystkich firm. Wczoraj Nikon, dzisiaj Olympus, a jutro SONY.
No i co chcecie. Dlaczego Olek ma odstawać on innych. Niech ma a co. :cool::esystem2::nikonbe::canonbe2::esystem:
:mrgreen:. Poza tym E-3 chyba bardziej na to zasługuje niż A100, czy teraz A350
diwa, dima, samochod roku itp - jeden pies ... dali najwiecej kasiory, napili sie za kase olka to i jest nagroda
w dzisiejszym swiecie, pelnym marketoidalnego bełkotu, w nic takiego, jak "cos tam naj roku" nie uwierzę :-)
diwa, dima, samochod roku itp - jeden pies ... dali najwiecej kasiory, napili sie za kase olka to i jest nagroda
w dzisiejszym swiecie, pelnym marketoidalnego bełkotu, w nic takiego, jak "cos tam naj roku" nie uwierzę :-)
Czy ja wiem... Mam w domu komumny (satelitki) B&W 301 i jak juz kupiłem to chyba też miały jakas nagrode (nalepka itp itd) moze nawet tez diwa. Nie kupilem ich dla nagrody, ale po paru godzinach osdsluchu w 2 roznych studiach. Graja swietnie choć oczywiście byly wtedy i ładniej grające ale oczywiście już duzo droższe. Nie wiem jaki jest sklad komisji i co oceniają i oczywiście kazda nominacja jest dyskusyjna, ale nagroda to nagroda a Olek ich potrzebuje żeby podnieść prestiż marki. Zarabia sie na najtanszych aparatach ale trzeba miec jakies popracie w postaci nagród i wyróżnień aby miec argumenty do walki z konkurencją.
Cokolwiek by nie powiedziec na temat róznych stowarzyszeń przyznających nagrody branżowe, to faktem i to powszechnie odnotowanym pozostaje, że doceniono Olympusa, a może i cały system 4/3 który lansuje Olek. Tak 3-mać! Im większy prestiż, tym bardziej licze na w miarę szybki wypuszczenie przez Alexandra taniego, dobrego/ bo to Olympus i inaczej byc nie może/ bardzo szerokiego zooma odp. dla 35mm 18-36, zaś nowinki typu wykrywanie twarzy, czy w przyszłości śledzenia przez aparat od startu do mety przyszłego mistrza olimpijskiego mnie nie pociągają, no może tyle, o ile.Pozdrawiam.
http://www.letsgodigital.org/en/18767/olympus-e3-diwa-gold/
Jakieś tam uzasadnienie tej nagrody jest, brzmi to i tak lepiej niż blabling typu "Best in class".
http://www.letsgodigital.org/en/18767/olympus-e3-diwa-gold/
Świetny przykład ;-) LetsGoDigital jest zrzeszone w DIWA. Co tam widnieje na dole strony do której podałeś LINK? Oczywiście... reklama E-3 i LINK do sklepu Amazon :-)
Tak się kręci biznes ;-)
podpisuję się pod tym obieka rękami - w poprzednik roku 510ka była do października "aparatem roku 2007", a już w listopadzie zmienili rok na 2008 :lol:
Świetny przykład ;-) LetsGoDigital jest zrzeszone w DIWA. Co tam widnieje na dole strony do której podałeś LINK? Oczywiście... reklama E-3 i LINK do sklepu Amazon :-)
Tak się kręci biznes ;-)
to reklamy pozycjonują się na tekst na stronie - AdWords i inne :]
Pozdr00fki