Zobacz pełną wersję : Robert, moje początki z Olkiem .
Witam na forum, od miesiąca jestem posiadaczem E-M10 z 14-42 i 40-150 plus Sigma 60/2.8, tutaj kilka moich fotek do oceny i krytyki przz fachowców , pozdrawiam.176883176884176885176886
Witaj. Moim zdaniem jest ok. Rzuca się w oczy dbałość o kompozycje.
Dużo nauki jeszcze mam , amatorka totalna była wcześniej :confused:, jeszcze kilka fot które ostatnio zrobiłem .
Jeszcze cztery zdjęcia ,wojaków tak podkolorowałem foty aby oddać taki jakby wojenny klimat retro ich mundurów.
Jeszcze cztery zdjęcia ,wojaków tak podkolorowałem foty aby oddać taki jakby wojenny klimat retro ich mundurów.
Chłopaki jakieś takie dobrze odpasione - wojny nie przypominają :)
Zdjęcie schodów przypomniało mi kadr z Klosa ...
A to numer , w życiu bym nie skojarzył tego z tym serialem :shock:
Dwie fotki z wypoczynku na działce, wziąłem Olka i coś tam pstryknąłem , szczerze kwiatki i natura to kompletne początki .
Początki fakt.
A co do sołdatów kolory może i ok. Chciałeś zrobić nastrój z epoki..., to zadbaj jeszcze by współczesność nie właziła w kadr.
Jako amator, jestem na + ogladając Twoje zdjęcia:) te kolory żołnierzy i dziewczynki na motorze takie miękkie i przyjemne :) Sam wygląd tego ususzonego kwiatka też mi bardzo odpowiada.
Zostaw kwiatki, robaczki i martwą naturę. Fotografuj ludzi, bo dobrze ci to idzie.
I nie poświęcaj za dużo czasu obróbce, nie warto.
Zostaw kwiatki, robaczki i martwą naturę. Fotografuj ludzi, bo dobrze ci to idzie.
I nie poświęcaj za dużo czasu obróbce, nie warto.
Coś w tym jest...:)
Witam ponownie , dziękuje za dyskusję w wątku panowie , staram się robić po troszku wszystko , wiem ze jedno wychodzi lepiej i gorzej, dużo fot jeszcze odrzucam aby wybrać ta lepszą, co do obróbki podobają mi się takie ciepłe kolory, może to od oglądania plazmy Panasonica przez lata :smile: Jeszcze kilka fot ludzi , tym razem bez koloru
Jeszcze kilka fot z ostatniej wycieczki po mieście .
Kilka fot z prezentacji pielgrzymów na SDM u mnie pod Katedrą Białostocką
No tak, są pielgrzymki, które z chęcią bym przytulił. Chyba wyjdę jutro w miasto, u nas festiwal folkloru, ale podobno są i pielgrzymi.
Jeszcze kilka zdjęć , nie byłem pod samą sceną tylko lekko z boku za barierkami , były śpiewające panie z Białorusi , Wietnamu , Litwy, ogólnie świetnie to wyglądało ,żałuję tylko że nie mogłem dłużej zostać ominęła mnie Angola i Zambia , a panie na zdjęciu są z Gabonu .
Witam , kilka cyknięć z mego archiwum , żabka dopiero w domu zauważyłem że.... jest bez oka:shock:.
Witam po przerwie , dziś wrzucę trzy fotki robione w ostatni weekend.
1. Bratanica Ola, to był moment na takie zdjęcie , jak to dziecko szybka jest :)
Kilka ode mnie do długiej przerwie .207258207259207260