PDA

Zobacz pełną wersję : moje ulubione miejsca

piotrmag
22.03.08, 20:23
chciałbym Wam pokazac 2 fotki z miejsc , które bardzo lubie, Biebrza i Narew wiosną

radlakos
22.03.08, 20:32
dwójeczka - ładna, szkoda że nie zachowałeś symetrii góra- dół . Poza tym pasowało by mi pod BW. Pomimo marudzenia podoba się . Pierwsza - ładny widoczek po prostu ( trochę ostrość uciekła, domyślam się , że przy zmniejszaniu ;)

kasprzyk
22.03.08, 20:47
Witaj

Dwójeczka kapitalna. podoba mi się, troszkę leci na prawo.
pzdr

piotrmag
22.03.08, 20:58
dzieki za odwiedziy i opinie . Miłego dnia

rocco
22.03.08, 21:00
Piękne miejsca i dobre kadry.
Za poprzednikami, drugi bardzo ciekawy, można było pokusic sie o BW i podniesienie kontrastu ale tak jak jest też bardzo mi sie podoba.

suchar
22.03.08, 21:11
Dwójka byłaby dobra, gdyby była lepsza kompozycyjnie. Drzewa po prawej są większe i jest ich więcej, niż mniejszych drzew po lewej, przez co prawa strona więcej "waży" na zdjęciu. Ponadto skrajne drzewo z prawej jest ucięte, co nie zamyka kompozycji kadru. W związku z tym, albo przyciąłbym prawą stronę, by zbilansować kadr, albo skupił się tylko na mniejszych lub tylko na większych drzewach i ich odbiciach. Kolory bardzo przyjemne, delikatne.
Pzdr

Rafał Czarny
22.03.08, 21:25
Dwójka byłaby fajna, gdybyś ją wyprostował. Krzywy horyzont w pejzażach jest niewybaczalny.

suchar
22.03.08, 21:31
Dwójka byłaby fajna, gdybyś ją wyprostował. Krzywy horyzont w pejzażach jest niewybaczalny.

Rafał, IMHO horyzont jest prosty, to tylko pas ziemi na którym rosną drzewa nie jest do linii horyzontu równoległy :)

dziekan
22.03.08, 23:41
chciałbym Wam pokazac 2 fotki z miejsc , które bardzo lubie, Biebrza i Narew wiosną

drugie świetne !!!

zimny
23.03.08, 00:45
Super "modelka" na jednym i drugim.
Mnie się obydwa podobają.
Na pierwszy ostrości troszkę brakuje.

Wiejo
23.03.08, 07:07
w pierwszym naprawdę miły dla oka widok jak myslę, lekka nieostrość widoczna na trzcinkach i cieńkich gałązkach jest spowodowana wiejącym wiatrem więc szybsza migawka rozwiązała by problem, na drugim wspaniałe odbicie ale troche nie dopracowane kompozycyjnie o ile była możliwość to kadr wykonany pod kątem prostym wprowadziłby porządek na zdjęciu jednak pomimo tego i tak się podoba. Pozdrawiam.

piotrmag
23.03.08, 09:13
dzieki za obejrzenie i rady.