PDA

Zobacz pełną wersję : problem z olympusem ls14



Irniss
17.05.16, 16:56
Witam
Mam taki problem nie mogę uruchomić olimpusa ls14. Pokazuje się tylko napis olympus i nic więcej.
Może wiecie, co mogę zrobić by zadziałał?

henry1
17.05.16, 21:16
Witam
Mam taki problem nie mogę uruchomić olimpusa ls14. Pokazuje się tylko napis olympus i nic więcej.
Może wiecie, co mogę zrobić by zadziałał?

A baterie nie są czasem za słabe ?

Irniss
17.05.16, 23:34
baterie są nowe

Jack
18.05.16, 08:42
Dwie możliwości przychodzą mi do głowy - albo po prostu zawiesił się i wtedy pomoże wyjęcie baterii na dłuższy czas (ok. doby), albo, niestety, doszło do awarii i wtedy rozwiązaniem problemu z rejestratorem będzie wizyta w serwisie (https://www.olympus.pl/site/pl/a/audio_support/audio_support_repair_service/repair_handling_1/index.html)

wulf
1.07.16, 21:28
Tak z czystej ciekawości zapytam czemu aż tak długo bez zasilania?

Jack
10.08.16, 18:34
Tak z czystej ciekawości zapytam czemu aż tak długo bez zasilania?Wybacz mi, że refleks mój okazał się jeszcze słabszy, niż u dawnego szachisty korespondencyjnego. Nie wiem czemu, tak mi podpowiedział gość, który zajmuje się częściej dyktafonami :roll: Nie wiem, czy pomoże, ale na 100% nie pogłębi ewentualnej awarii :-)