Zobacz pełną wersję : kilka pytan odnosnie c-770
Wczoraj dostalem w rece aparat c-770 (jest to moja pierwsza cyfrowka) i mam kilka pytan (sam sobie na nie moge odpowiedziec bo manual mam po japonsku:))
1. jak ustawic wlasny czas ekspozycji
2. jak ustawic wielkosc przeslony
Narazie tylko takie pytania, jak cos mi przyjdzie do glowy to znowu napisze
INSTRUKCJA INSTRUKCJA INSTRUKCJA !!! :D
(podpowiadam że chodzi o tryby A/S/M...)
no jasne
tylko te japonskie krzaczki robia mi maly metlik w glowie,
ale juz doszedlem do tego na podstawie instrukcji do c-750 z netu
Wczoraj dostalem w rece aparat c-770 (jest to moja pierwsza cyfrowka) i mam kilka pytan (sam sobie na nie moge odpowiedziec bo manual mam po japonsku:))
1. jak ustawic wlasny czas ekspozycji
2. jak ustawic wielkosc przeslony
Narazie tylko takie pytania, jak cos mi przyjdzie do glowy to znowu napisze
Sciągnij instrukcje z 740 lub 750 to wszystko to samo. Trzeba sie trochę na początek masztaplować, potem wpadniesz w rutyne i będzie ok.
podaj maila wysle ci do C770
podaj maila wysle ci do C770
Oj Arturo rozpieszczasz ludzi....
:D
Niech się trochę potrudzą z wyszukiwaniem bo na przyszłośc będziemy wałkowac te same tematy w nieskonczoność a archiwum tworzyć się będzie na próżno...
C770 nie ma na sieci po polsku.
EuroColor ma tylko i tylko w docu jeszcze wiec dlatego zaproponowalem instrukcje
C770 nie ma na sieci po polsku.
EuroColor ma tylko i tylko w docu jeszcze wiec dlatego zaproponowalem instrukcje
Spoko...może dla mnie jasne jest ze nie ma wielkich różnic w obsłudze serii 7xx, a faktycznie ktoś nowy może o tym nie wiedzieć.
ja wisadajac na 750 po 2 latach nie stycznosci z seria c7xx nie potrzebowalem instrukcji - ale dla kogos moze bedzie potrzebna :)
Przepraszam, ze nie odpowiadalem, ale dostep do internetu mam tylko w weekendy,
moj mail to kamil.kujawinski@interia.pl.
Jak dotad uzywalem instrukcji wlasnie od c-750, ale jesli masz instrukcje do c-770 to ladnie bym o nia prosil