Zobacz pełną wersję : Taterki moje
No, nie piszę bo za łatwe :) Ula cio to ? :-P
boję się powiedzieć co mi się wydaje :( :-P
Kliknąłem - balsam na moje oczy :) a Twoje niech jak najszybciej zdrowieją by wkrótce wypatrywać Gulaszównę z wygojoną nogą skaczącą jak kozica po tych skałach :)
Póki co czekamy na krokusy oglądając kolejne szufladowe foty :)
oby tak było :) - dzisiaj pierwsza zewnętrzna przechadzka bez kuli więc może źle nie będzie :mrgreen:
boję się powiedzieć co mi się wydaje :( :-P
Czemu się boisz ? :-P Ten kamyk jest na prawo od Wielkiej Kopy Kondrackiej. Taki Mały Łącznik :mrgreen: widoczny z Doliny Małej Łąki ...
================
z Gęsiej Szyi
59. 169083
fajne to ostatnie
przedostatnie dla mnie ciut przerysowane
fajne to ostatnie
Nawet duży ciut. Pierwszy plan zepsuł fajną fotę.:roll:
Wisisz mi czyszczenie monitora :mrgreen:
Ula, i tak się boję :???:
Prawie i jam tak zareagował... Alem się powstrzymał.
Zdrowiejcie ludeczkowie i ... w góry :)
Pozdrawiam.
fajne to ostatnie
Pełna zgoda :)
Też mi się nieraz zdarza przerysować gdy się chce maksimum wyciągnąć z jakiejś foty nie do końca dobrze naświetlonej czy też zrobionej przy niekorzystnych warunkach. Wydaje mi się, że jest OK a na drugi dzień nie mogę na to patrzeć :shock:
A tymczasem w w Taterkach sypie śnieg z nieba i lawin, czekamy więc na lepsze warunki :)
Na ostatnim fajny klimacik, oczywiście mogłoby być troszkę szerzej:-P.
...A tymczasem w w Taterkach sypie śnieg z nieba i lawin, czekamy więc na lepsze warunki :)
I super, sezon narciarski się troszkę wydłuży:mrgreen:.
PS.
Bodzio, trzymamy kciuki za oczy:).
60. 169413Może uda mi się w czerwcu takie obrazki obejrzeć "live" :D
Może uda mi się w czerwcu takie obrazki obejrzeć "live" :D
Duża szansa a dodatkowo pioruny gratis :lol: Czerwiec to okres częstych burz choć ten ostatni był oszczędny w takie atrakcje.
Duża szansa a dodatkowo pioruny gratis :lol: Czerwiec to okres częstych burz choć ten ostatni był oszczędny w takie atrakcje.
Trzeba będzie druciankę na Heńku uziemić... a ładunki spływać będą po nim jak woda po kaczce.
Trzeba będzie druciankę na Heńku uziemić....Wystarczy jak będę ciągnął za sobą łańcuch?
Wystarczy jak będę ciągnął za sobą łańcuch?
Nie musisz, łańcuchy już tam wiszą - wystarczy się chwycić :wink:
Bodzipie! poproś Gulaszównę, albo znajdź w jej wontku instrukcję obrazkową jak działać suwaczkami coby nie spitolić krajobrazu...:roll:
Bodzipie! poproś Gulaszównę, albo znajdź w jej wontku instrukcję obrazkową jak działać suwaczkami coby nie spitolić krajobrazu...:roll:
Cóż, muszę Ci zarysować SWS. Trudno, nagrabiłeś :cry:
klikamy :)
61. 169484
Z exifu wynika że zarówno ogniskowa jak i przysłona były na "0" więc nic dziwnego że obraz jest wielki i za dużo się przy nim nie narobiłeś :mrgreen:
( no dobra piknie jest )
Z exifu wynika że zarówno ogniskowa jak i przysłona były na "0" więc nic dziwnego że obraz jest wielki i za dużo się przy nim nie narobiłeś :mrgreen:
( no dobra piknie jest )
Bo to był "Ciamciang" 7,5 :mrgreen:
Ładnie prezentuje się szlak przez Czerwone Wierchy :)
---------- Post dodany o 21:00 ---------- Poprzedni post był o 20:59 ----------
Bo to był "Ciamciang" 7,5 :mrgreen:
Tak przypuszczałem :)
A mnie to rybka czy to rybka :grin:, mam taki durny zwyczaj podglądania parametrów zrobionej foty. Toś mu pewnie rogi ponaciągał by wlazł na ekran.
61. 169484Ładnie jest!
Mam nadzieję na podobne widoki w czerwcu :)
Cóż, muszę Ci zarysować SWS. Trudno, nagrabiłeś :cry:
Oszczędź mnie , ach oszczędź.
Wczoraj pod marketem (nie powiem sklepem bo głupio brzmi) Zahaczyłem bokiem o wielgachną drzewianną donicę... To już mam za swoje łaskawco...!
Na szczęście był ci ona donica drzewianna i nawet rysy nie ma (chyba:roll:). Jak umyję SWS przed świętami to się okaże.:grin:
lisiajamka1
17.03.16, 20:11
Taterki Twoje, balsam na oczy moje :)
Ja nic nie bede pisal, Bodzip, chmurki i gorki miodne.
... o i to "ostatnie" bardzo "misię" :)
Pozdrówka.
Ja nic nie bede pisal, Bodzip, chmurki i gorki miodne.
aaaa to chmury. myślałem, smog:grin:
Nic mi nie zostało tylko podpisać się pod poprzednikami :)
Piękna Chochołowska. Mam w planach w kwietniu na krokusy tam się wybrać.
śledź na bieżąco internety - w tym roku bardzo możlliwe że wysyp będzie szybciej
w zeszłym roku zaczęły się ok 13 kwietnia - a w tym roku zima póki co słabsza była więc Chochołowska może się szybciej obudzić
Już są (ponoć nawet od tygodnia), motylki też :) czyli przeliczyłem się myśląc, że śniegu napada i będą późno.
Już są (ponoć nawet od tygodnia), motylki też :) czyli przeliczyłem się myśląc, że śniegu napada i będą późno.
że tak powiem - a nie mówiłam :-P
no to zapewne pozostanie mi poczekać do jesieni na Czerwone Wierchy
Bodzip dwa ostatnie fajne - podobają się
że tak powiem - a nie mówiłam :-P
no to zapewne pozostanie mi poczekać do jesieni na Czerwone Wierchy
Na razie są tylko pod lasem, głównie w pobliżu kapliczki, teraz tylko pilnować wysypu :)
No jak tu nie skomentować nr 62 - zatkło mnie na ament. Chyba się przeproszę z Tatrami po _ _ latach :shock:
62. 169542
Pięknie jest :)
No jak tu nie skomentować nr 62 - zatkło mnie na ament. Chyba się przeproszę z Tatrami po _ _ latach :shock:
To teraz zatka Cię w drugą stronę :)
Dziś taterki na wesoło pod wspólnym tytułem: "Stada" :mrgreen:
63. 169590
64. 169591
65. 169592
Fajne łowiecki i barany :lol:
i pomyśleć że jak ja szlam na Giewont to zero kolejek było
a był to wrzesień więc teoretycznie jeszcze sporo luda na szlakach :)
Te stadne zdjęcia troszeczkę odstraszają:-P, no może z wyjątkiem pierwszego:-P.
Znowu to samo...:roll: Popieram , czasami jak moje z Maroka, nie ten operator, nie ta klasa codzienna...
Kliknęłam. Wyszło poza ekran :wink:
Ale przepiękne.
67 czy to z tego samego wypadu co to z nimfą na brzegu ?? :)
Mnie poza ekran nie wyszło :wink:
Przyjemnie jest . Ładnie jest :grin:
I mnie też się mieści na ekranie.
Podoba się ta panorama:)
Dziękuję :)
67 czy to z tego samego wypadu co to z nimfą na brzegu ?? :)
... z nimfą hehe :mrgreen: ale tak.
Farensbach
22.03.16, 23:00
Ładna ta ostatnia panoramka, dałbym może troszkę więcej kontrastu.
Na ostatnim fajny klimacik, oczywiście mogłoby być troszkę szerzej:-P.
I super, sezon narciarski się troszkę wydłuży:mrgreen:.
PS.
Bodzio, trzymamy kciuki za oczy:).
Właśnie obaczajałam sobie kamery z Czarnej Góry i myślę, żeby jeszcze skoczyć na narty. Online (http://www.czarnagora.pl/osrodek-narciarski/wazne-informacje/kamery-pogoda) można sobie podpatrywać na bieżąco. Chociaż mówią, że w święta ma temperatura bardzo skoczyć...A ja bym je w górach najchętniej spędziła :lol: zobaczymy...
lisiajamka1
24.03.16, 13:58
67. 169683
i podziwiamy :grin:
ludzkie tabuny na szlakach pokazują jak są eksploatowane nasze góry,
panoramka gites majonez
Stadne fajowe.
Klikamy też :)
Pozdrówka.
Ta duża kałuża ekstra :wink:
Poprzednimi zniechęciłeś mnie skutecznie do wyjazdu ten rejon. Te tabuny ludzi straszne. Prędzej pojadę w Alpy połazić niż w okolice Zakopca :|
Ta duża kałuża ekstra :wink:
Poprzednimi zniechęciłeś mnie skutecznie do wyjazdu ten rejon. Te tabuny ludzi straszne. Prędzej pojadę w Alpy połazić niż w okolice Zakopca :|
Co do kałuży zgoda, a co do wyjazdu w Tatry to można uniknąć tabunów - kwestia doboru szlaku i pory dnia :)
Co do kałuży zgoda, a co do wyjazdu w Tatry to można uniknąć tabunów - kwestia doboru szlaku i pory dnia :)
Najlepiej nocami, tabuny wtedy są zajęte relaksowaniem się. :grin:
Najlepiej nocami, tabuny wtedy są zajęte relaksowaniem się. :grin:
a żeby nie doskwierała samotność miś Ci będzie towarzyszył :lol:
a żeby nie doskwierała samotność miś Ci będzie towarzyszył :lol:
Przecież : Biały miś do lasu bał się iść ..... Jakoś tak to było, czyli nocą chyłkiem w leśne ostępy. :mrgreen: