Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [OPL] Mikołajkowe spotkania z Olympusem i fotografem National Geographic Polska

RSSBot
3.12.15, 15:30
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2015/12/1075x390mikolajkowespotkania250x150-1.jpg
źródło (http://partner.olympus.pl/mikolajkowe-spotkania-z-olympusem-i-fotografem-national-geographic-polska/)
Olympus Polska ma zaszczyt i przyjemność zaprosić osoby zainteresowane produktami marki na spotkania z naszymi specjalistami, którzy chętnie opowiedzą o najnowszych rozwiązaniach w aparatach serii OM-D, PEN oraz Stylus, podzielą się wiedzą na temat doboru obiektywów i korpusu odpowiedniego do potrzeb każdego z Państwa.

More... (http://partner.olympus.pl/mikolajkowe-spotkania-z-olympusem-i-fotografem-national-geographic-polska/)

Jack
4.12.15, 13:43
A w Bielsku Białej mocna ekipa, której podporą jest romek1967:) Jak kto będzie blisko (wiem, że Muminek będzie), to jest okazja podpiąć 40-150/2.8 (ew. + 1.4x), oraz 7-14/2.8:grin: czy spojrzeć na drugą E-M5 i drugą E-M10.
Pozdrawiamy ze słonecznego Bielska i cieszymy się na spotkanie.

witwicky
4.12.15, 20:05
Silna Ekipa Pod Wezwaniem :-) Że też w robocie muszę się kiwać. Pozdrowienia :-)

apz
5.12.15, 00:50
Silna Ekipa Pod Wezwaniem :-) Że też w robocie muszę się kiwać. Pozdrowienia :-) Żałuję że nie mogę. choć tak blisko z tych samych powodów...

Bodzip
5.12.15, 12:34
Ja, pomimo że blisko, mam imieniny Marysi na karku, więc bulba :(

Muminek
5.12.15, 12:37
Spotkanie z Jackiem i Romkiem bezcenne, sprzętu Olympusa cała skrzynia:) i bardzo fajne praktyczne gadżety, firmowe oczywiście:mrgreen:.
Pozdrawiam

alnico
5.12.15, 20:39
Może jutro wpadnę do Bielska, chętnie bym wypróbował Focus Stacking w EM-5 :)

alnico
6.12.15, 21:13
Może jutro wpadnę do Bielska, chętnie bym wypróbował Focus Stacking w EM-5 :)
No i byłem.
Szacun dla Jacka, Romka i reszty ekipy, szczególnie ten pierwszy uwijał się cały czas jak w ukropie, kolejka chętnych nie dawała wytchnienia.
Pobawiłem się Focus Stackingiem, wstępne wrażenia bardzo pozytywne, więcej jak znajdę trochę czasu i poskładam ORFy.
Przy okazji pomacałem co tam mieli (ze sprzętu foto oczywiście :wink:).
mZD7-14 spodobał mi się, gdybym nie miał Lumixa już bym zbierał na niego. Pod słońce bliki daje, gdy słońce za kadrem można go zasłonić i jest OK! (jak w Lumixie). Gdy już powstaną ich charakter nie jest tak wredny jak w Panasonicu. We wnętrzu nie udało mi się zrobić blików :)
40-150/2.8 też fajny choć osobiście nie czuję silnej potrzeby jego posiadania. Wolałbym coś albo mniejszego, albo dłuższego.
W nowym EM-5 podoba mi się poprawiona ergonomia klawiszy (wyłącznik wolę ze starego), ogólnie sprawia lepsze wrażenie niż poprzednik (chociaż na niego też nie narzekam).

---------- Post dodany o 20:13 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------

hmm... właśnie znalazłem w kieszeni kartę pamięci prawdopodobnie wyciągniętą z E-M10 :roll:

Jack
6.12.15, 21:44
Jak na rozdaniu Oscarów - teraz podziękowania. Dziękuję Romkowi za nieustające wsparcie i wielką pomoc w popychaniu kieratu, Muminkom za wizytę i niezwykle sympatyczny wieczór, alnico za miłą wizytę i Matce Naturze za wspaniałą pogodę! Dzięki :-)