Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc. Chciałbym kupić aparat do 800zł
Chodzi mi o kompakówkę cyfrową do ceny 800zł. Jestem jednak strasznym laikiem.Proszę o pomoc. Mam kilka swoich typów:
-Nikon COOLPIX L5
-Lumix DMC LZ7
-Canon A570 IS
Druga pozycja jest faworytem. Ale proszę o radę i z góry dziękuję. Raczej ma być to uniwersalny rodzinny aparat pierwszym egzaminem ma być wesele brata a potem to pewnie góry.Pozdrawiam
zobacz które ogniskowe lepiej Ci pasują, jak z jasnością obiektywów. Nie znam konkretnie tych modeli ale bawiłem się poprzednimi modelami. także 2 lub 1. Zajrzyj też na fuji.
Chodzi mi o kompakówkę cyfrową do ceny 800zł. Jestem jednak strasznym laikiem.Proszę o pomoc. Mam kilka swoich typów:
-Nikon COOLPIX L5
-Lumix DMC LZ7
-Canon A570 IS
Druga pozycja jest faworytem. Ale proszę o radę i z góry dziękuję. Raczej ma być to uniwersalny rodzinny aparat pierwszym egzaminem ma być wesele brata a potem to pewnie góry.Pozdrawiam Dobry wybór to właśnie ten Panasonic, spory zakres zooma, niezły wyświetlacz i skuteczna stabilizacja obrazu, dla rodzinnego fotkowania nic więcej nie potrzeba, zwłaszcza za taką cenę. skoro nie wymieniłeś Olympusa wśród typów to temat założyłes nie w tym segmencie, należało umieścic go w 'jaki aparat wybrać" Pozdrawiam
Mając w kieszeni 800 zł na aparat i decydując sie na Panasonika wybrał bym nie Lumixa DMC-LZ7 a DMC-FZ8