Zobacz pełną wersję : W ogrodzie
Pierwsze zdjęcie jakie prezentuje na forum. Zrobione Olympusem xz 2.
Co to za kwiatek?
To akurat proste...Bergenia :grin:
---------- Post dodany o 15:40 ---------- Poprzedni post był o 15:38 ----------
Jeśli mógłbym zasugerować to wstawiaj duże zdjęcia...otwieranie załączników bywa irytujące :grin:
To akurat proste...Bergenia :grin:
Dzięki
...Jeśli mógłbym zasugerować to wstawiaj duże zdjęcia...otwieranie załączników bywa irytujące :grin:
Przyznam, nie wiem co irytującego jest w kliknięciu na załącznik:) Na forum i tak mieści się zdjęcie o rozmiarze 800pix, czy to jest duże zdjęcie to bym polemizował...
Staraj się aby w tle, przy zdjęciach kwiatów, nie znajdowały się budynki (nawet rozmyte)
Mam jeszcze jedno podobne zdjęcie, ten sam kwiatek, ale w tle widać tym razem rozmyty płot ;) Co o tym myślicie?
Ja myślę, jak andtor2 powyżej. Jeśli możesz, unikaj takiego tła, zwłaszcza jeśli obiektyw lub / i warunki nie pozwalają Ci rozmyć bardziej. Kwiatek był chyba ruchomym obiektem i mogłaś sobie wybrać dowolne tło.
Popatrz tu jak niektórzy focą kwiatki i wyciągnij wnioski.
https://forum.olympusclub.pl/threads/81368-KWIOTKI....otwarty-w%C4%85tek-florystyczno-florystyczny-%29/page526?p=1219717#post1219717
To może chodzi o coś takiego ?
O,o,o bardzo blisko. :grin:
Tym razem coś z owadów. Miałam problem z ustawieniem ostrości.
Daj większą przysłonę i po kłopocie
Tym razem coś z owadów. Miałam problem z ustawieniem ostrości.
No cóż zrobić robalom foto to nie takie proste.