Zobacz pełną wersję : Naprawa kultowego c-7070
Witajcie, po niemal 8 latach użytkowania tego kultowego aparatu, zaczyna mi się coś psuć - pokrętło uniemożliwia mi robienie filmów i wybór niektórych trybów. Czy znacie może jakiś fachowy zakład, najlepiej w okolicach Warszawy? Zdjęcia ciągle wychodzą genialnie (jak jest dobre światło oczywiście, bo matryca troche odstaje czułością od współczesnych ;-). Pozdrawiam. Fan Olka
---------- Post dodany o 07:31 ---------- Poprzedni post był o 07:30 ----------
Cholera, to było jednak 9 lat!!!
Serwisy fabryczne nie naprawiają już C-7070WZ, a innych podpowiedzi udzieli Wujek Google: https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=naprawa warszawa olympus&es_th=1. Niestety, nie naprawiałem czegokolwiek w Warszawie, więc nie jestem w stanie, ani polecić jakikolwiek zakład usługowy, ani udzielić opinii. Kilka różnych napraw robiłem w OK Serwisie w Gdańsku i było w porządku.
Dzięki, ale wujka google znam dobrze ;-), jednak mam nadzieję na polecenie jakiegoś sprawdzonego fachowca.
w dawnych czasach kompakty Olka UZ7x0 naprawiałem w Warszawie w zakładzie mieszczącym się na parterze bloku mieszkalnego Grzybowska 5 od strony Synagogi/Teatru Żydowskiego.
Dzwoniłem do nich, niestety nie naprawią tego. Widzę, że jest z tym pewien problem :-(