PDA

Zobacz pełną wersję : OM-D Roadshow w Krakowie i Katowicach

robko
9.09.15, 11:53
Cześć,

nie wiem czy to dobry wątek na taką wiadomość ale:

http://www.fotoplus.pl/om-d-roadshow

17 września w Krakowie będzie Olek z pokazem.

Czy ktoś z forum ma doświadczenia z takimi eventami? Informacja na stronie jest bardzo lakoniczna,
- nie wiadomo jakie będą mieli szkła,
- czy będzie można przetestować sprzęt,
- co oznacza "Dla uczestników przygotowaliśmy specjalną ofertę cenową na cały sprzęt Olympus."

Ktoś, Coś?

ahutta
9.09.15, 12:22
Wygląda podobnie jak spotkania z Dobasem, które były ostatnio. Tylko różnica taka, że nie ma ani słowa o Dobasie ;)
To jest najprawdopodobniej organizowane przez fotoplus we współpracy z Olkiem

luc4s
9.09.15, 13:28
Pewnie dadzą 25% rabatu do Olyshopa. Ostatnio rozdawali go każdemu, kto brał udział w konkursie Fly4Free, albo miał stosownego linka. Można sobie było wygenerować tych kuponów ile się chciało. (Dla węszących tani zarobek, te kupony nie działają od 1 września już :). Sam chciałem kupić tylko 7-14 ale nie ma i nie wiadomo kiedy będzie, więc nie skorzystałem.

robko
9.09.15, 15:14
... ale jak to działa? Dostaje się kupon do sklepu internetowegy, czy może kupuje się na miejscu, płaci gotówką i wychodzi z nowym sprzętem?

luc4s
9.09.15, 19:01
W przytoczonym przeze mnie konkursie wchodziło się na specjalny link, który kierowal do Olyshopa, tam podawało maila i imię i nazwisko i na maila przychodził kod. Tutaj nie wiem jak będzie, tylko spekuluję :)