Ladne kwiatuszki zawitaly do watku![]()
Ladne kwiatuszki zawitaly do watku![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witam.
To ja też zapodam kwiatki
Jak ma być florystycznie
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana
||
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54
Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana
||
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54
Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
u nas już w sprzedaży...![]()
To ja jeszcze dorzucę coś od siebie:
![]()
Tropic swietny Twoj watek, az milo tu zagladac.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO