W dzisiejszym odcinku - tarczyk, którego przydybałem w nietypowym dla niego miejscu - na źdźble trawy. Miałem dzięki temu rzadką okazję pokazania go od spodu:
2497.
- i dla uzupełnienia dwa kadry zalęszczycy:
2498.
2499.
![]()
W dzisiejszym odcinku - tarczyk, którego przydybałem w nietypowym dla niego miejscu - na źdźble trawy. Miałem dzięki temu rzadką okazję pokazania go od spodu:
2497.
- i dla uzupełnienia dwa kadry zalęszczycy:
2498.
2499.
![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Masz zasoby...
Z Olympusclubem na Santorini; ; Pażdziernikowe Cyklady; Obrazki apezeta; apzetowe IRenki; Maroko...; tu są RAW-y apezeta....
E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Samy 12/2,0 ; L 15/1,7; mZD 12-100/4; S.150/2,8; ZD 12-60; ZD 50-200 || X-T1,:X-M1;Samy 12/2; Samy 8/2,8 XC 16-50 xf 35MM 1:2 wr
Nie da się ukryćNawet gdybym teraz przestał robić zdjęcia - na jeszcze parę miesięcy pokazywania starczy.
Pozdrawiam!
Tego tarczyka to bym chętnie jeszcze z góry obejrzała...![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana
||
W dzisiejszym odcinku chrząszcze z rodziny biegaczowatych - maleńki (ok. 7mm długości) pieszek czarnogłowy:
2503.
- i jakiś niezidentyfikowany balansujacy na końcu kłosa zboża:
2504.
2505.
![]()
Pozdrawiam!
Twoja owadzia kolekcja zdjęć wyszomirze jest fascynująca
Takie osowate coś znalazłem na mleczu