Witamy na Forum Olympusclub.pl
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35
  1. #1
    Klubowicz(ka) sneyk na dobrej drodze - 10 pkt.
    Dołączył
    Dec 2009
    Mieszka w
    Gdańsk
    Posty
    20
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    5

    Domyślnie Dysk F jest niesformatowany

    Czesc wszystkim !
    Chcialam zapytac - Co zrobic, gdy po wlozeniu kabla USB do komputera i po podlaczeniu go do aparatu (E-420) pojawia sie dysk wymienny F ,a gdy chce wlaczyc dysk F pojawia sie komunikat:
    Dysk F jest niesformatowany !
    Czy chcesz sformatowac go teraz ?
    | Tak | Nie |
    Z góry dzieki za odpowiedz
    Ostatnio edytowane przez sneyk ; 30-12-09 o 15:08

  2. #2

    Domyślnie

    Nie nie obrażę się...
    A co do pytania to : nie wiem za bardzo, ale ja kliknęłabym chyba TAK.
    Lepiej poczekaj na odpowiedź kogoś bardziej doświadczonego...

  3. #3
    Klubowicz(ka) OlyJedi NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym
    Dołączył
    Jul 2008
    Mieszka w
    Katowice
    Posty
    1,554
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    18

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sneyk Zobacz posta
    Przepraszam, ze tu pytam ,ale nie chce zasmiecac forum na jedno pytanie
    Chcialem zapytac - Co zrobic, gdy po wlozeniu kabla USB do komputera i po podlaczeniu go do aparatu (E-520) pojawia sie dysk wymienny F ,a gdy chce wlaczyc dysk F pojawia sie komunikat:
    Dysk F jest niesformatowany !
    Czy chcesz sformatowac go teraz ?
    | Tak | Nie |
    Z góry dzieki za odpowiedz

    PS. Mam nadzieje ,ze zalozycielka watku sie nie obrazi ,ze pozwolilem sobie zapytac w jej watku o cos innego
    Czy karta była formatowana po włożeniu do aparatu? Czy są na niej jakieś zdjęcia? Czy są one wyświetlane w aparacie?

    Jeżeli na wszystkie odpowiedź brzmi nie: to sformatuj ja z menu aparatu. Jeżeli na pierwsze tak, a reszta nie - sformatuj ja raz jeszcze w menu aparatu a jak nie pomoże to z menu windows'a. Jeżeli dwa pierwsze tak lub wszystkie tak - sprawdź na innym kablu albo w czytniku czy idzie odczytać kartę. Możliwe że coś jest nie tak z kabelkiem a formatując stracisz zapisane dane (można potem bawić się w odzyskiwanie odpowiednimi programami pod warunkiem, że nie nadpiszesz danych).
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

  4. #4
    Administrator Tester | OlyJedi hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami hades ma reputację nad reputacjami
    Dołączył
    Oct 2007
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Posty
    7,758
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    84

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sneyk Zobacz posta
    PS. Mam nadzieje ,ze zalozycielka watku sie nie obrazi ,ze pozwolilem sobie zapytac w jej watku o cos innego
    Nie bój się zakładać nowych tematów. Pytania w innych wątkach, w dodatku nie na temat tylko dezorientują czytających.
    Mój wątek
    Warto wchodzić wyżej... ale czasem trzeba dołożyć sobie skrzydła.

  5. #5
    Klubowicz(ka) sneyk na dobrej drodze - 10 pkt.
    Dołączył
    Dec 2009
    Mieszka w
    Gdańsk
    Posty
    20
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    5

    Cool

    Cytat Zamieszczone przez NightCrawler Zobacz posta
    Czy karta była formatowana po włożeniu do aparatu? Czy są na niej jakieś zdjęcia? Czy są one wyświetlane w aparacie?

    Jeżeli na wszystkie odpowiedź brzmi nie: to sformatuj ja z menu aparatu. Jeżeli na pierwsze tak, a reszta nie - sformatuj ja raz jeszcze w menu aparatu a jak nie pomoże to z menu windows'a. Jeżeli dwa pierwsze tak lub wszystkie tak - sprawdź na innym kablu albo w czytniku czy idzie odczytać kartę. Możliwe że coś jest nie tak z kabelkiem a formatując stracisz zapisane dane (można potem bawić się w odzyskiwanie odpowiednimi programami pod warunkiem, że nie nadpiszesz danych).
    Na 1 pytanie odpowiedź brzmi : Chyba nie ,ale jak wyjmuję kabelek już od kompa i od aparatu odłączam to na LCD pojawia się : CARD ERROR i muszę ją wykladac i wkladac
    Na 2 : Tak, właśnie chcę przezucic te zdjęcia na komputer
    Na 3 : Mogę je ogladac w aparacie :P

    Czyli 1 - nie , 2 - tak, 3 - tak ...
    Co zrobic ?? ;(

    Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Nie bój się zakładać nowych tematów. Pytania w innych wątkach, w dodatku nie na temat tylko dezorientują czytających.
    Dzięki, Hades... Na przyszlosc bede pamietala

    PS.Czemu forum się tak tnie ?
    Pozdrawiam wszystkich !!
    Ostatnio edytowane przez sneyk ; 30-12-09 o 15:07

  6. #6
    Klubowicz(ka) OlyJedi NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym NightCrawler ma z czego być dumnym
    Dołączył
    Jul 2008
    Mieszka w
    Katowice
    Posty
    1,554
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    18

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sneyk Zobacz posta
    Na 1 pytanie odpowiedź brzmi : Chyba nie ,ale jak wyjmuję kabelek już od kompa i od aparatu odłączam to na LCD pojawia się : CARD ERROR i muszę ją wykladac i wkladac
    Na 2 : Tak, właśnie chcę przezucic te zdjęcia na komputer
    Na 3 : Mogę je ogladac w aparacie :P

    Czyli 1 - nie , 2 - tak, 3 - tak ...
    Co zrobic ?? ;(


    Dzięki, Hades... Na przyszlosc bede pamietala

    PS.Czemu forum się tak tnie ?
    Pozdrawiam wszystkich !!

    Masz od kogo pożyczyć czytnik albo kabelek?
    Jaki tryb ustawiasz po podłączeniu aparatu do komutera (na ekranie aparatu wybiera się tryb połączenia).
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

  7. #7
    Klubowicz(ka) sneyk na dobrej drodze - 10 pkt.
    Dołączył
    Dec 2009
    Mieszka w
    Gdańsk
    Posty
    20
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    5

    Domyślnie

    Podłączałam kabelek od zestawu 0lka.. :P
    A na ekranie LCD wybieram tryb : STORAGE...

  8. #8
    Klubowicz(ka) OlyJedi MartinP roztacza niezwykłą aurę MartinP roztacza niezwykłą aurę MartinP roztacza niezwykłą aurę
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Łódź
    Posty
    217
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    9

    Domyślnie

    moim zdaniem windows Ci się wysypał, u mnie kiedyś miałem coś podobnego ze wszystkimi zewnętrznymi nośnikami i reinstalka pomogła.
    E-520 i inne foto szpeje

  9. #9
    Klubowicz(ka) sneyk na dobrej drodze - 10 pkt.
    Dołączył
    Dec 2009
    Mieszka w
    Gdańsk
    Posty
    20
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    5

    Domyślnie

    To co zrobic??
    4miechy temu miałam formatowanie

  10. #10
    Klubowicz(ka) Tester | OlyJedi Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami Bodzip ma reputację nad reputacjami
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Gorlice
    Posty
    11,987
    PROFIL FOTOGRAFICZNY
    Siła reputacji
    112

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez sneyk Zobacz posta
    To co zrobic??
    4miechy temu miałam formatowanie
    przejść na Linuxa i mieć spokój ... lub:
    kupić to i zamontować zamiast stacji dyskietek, których nikt nie używa, lub kupić to - podłączyć do USB i sczytywać dane z kart na kompa.
    ps. podłącz pendriwa do kompa, i jak Ci system go zobaczy to znaczy że to nie wina systemu/kompa
    moja galeria || mój wątek || mój drugi wątek
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA
    W moich wątkach można offtopować ||Łowca spamerów||


 

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
Back to top