Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z baterią

  1. #1
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Ola_Olga
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Posty
    1.735
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

    Problem z baterią

    E-M10 Mark II - po włączeniu pokazuje się komunikat "bateria rozładowana" a jest naładowana. Dwie inne baterie (też naładowane) - to samo. W innym aparacie baterie działają. Jakiś pomysł oprócz wysyłki do serwisu? Z góry dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 26.11.18 o 23:51
    Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)

  2. #2
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar staryman
    Dołączył
    Oct 2007
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    202
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Może należy przetrzeć styki w aparcie, może są "zwichnięte" i nie łapią styków akumulatora.
    jest dobrze

  3. #3
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Posty
    6.804
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez staryman Zobacz posta
    Może należy przetrzeć styki w aparcie, może są "zwichnięte" i nie łapią styków akumulatora.
    Styki stykają, bo aparat wyświetla komunikat. Zgłupiał układ analizy stanu baterii. Może wnętrze aparatu jest zawilgocone ?
    Ale pewnie wizyta w Czechach mu pomoże.
    Popieram Stopkę Krakmana !
    LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

  4. #4
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Ola_Olga
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Posty
    1.735
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    No to pakujemy...
    Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)

  5. #5
    Awatar Hiszpan63
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    36
    Siła reputacji
    7
    Moja galeria
    A tak laicko ... nie przestawił się poziom wyświetlania stanu baterii ?? ... może przełączenie przez wszystkie 5 trybów wzbudzi czujnik ??

  6. #6
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Ola_Olga
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Posty
    1.735
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hiszpan63 Zobacz posta
    ... może przełączenie przez wszystkie 5 trybów wzbudzi czujnik ??
    Nie sprawdziłam, ale Olek już pojechał. Poz tym nie chciałabym, żeby to się powtórzyło, więc lepiej niech go sprawdzą. Dziękuję za radę.
    Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)

Podobne wątki

  1. Bateria do GH1, G2
    By DarkFox in forum Akcesoria micro 4/3
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 5.11.12, 22:22
  2. bateria problem, e-30
    By robros1 in forum Akcesoria systemu 4/3
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 27.07.12, 15:54
  3. Olympus FE-45 - problem z softem? baterią?
    By czejzee in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 11.01.10, 12:51
  4. E-10 Problem z baterią
    By kataklysm in forum E-System
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 28.11.09, 10:26
  5. Bateria..
    By hillda in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29.07.06, 18:11

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.