Witamy na Forum Olympusclub.pl
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 290 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2891
    Moderatorka OlyJedi Odznaczenia:
    Zwycięzca jednego konkursu OlyRulezZwycięzca dwóch konkursów OlyRulez
    Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą Mysikrolik ma piękną przyszłość przed sobą
    Mieszka w
    Kąty Wrocławskie
    Siła reputacji
    27

Wink Co Cię ostatnio ucieszyło? :)

Mnie oczywiście mój wyjazd, ale także to, że udało mi się przestawić na tryb dzienny i wstaję wyspana o świcie.
    Większa niż mysikrólik - radość mysikrólika | www.annaw.pl | POMÓŻ NASZEJ EWIE | Dolina Bystrzycy | Na zlotach są ludzie, na forum są nicki

Klubowicz(ka) OlyJedi Odznaczenia:
    Nagroda za udzielanie sięPomocna dłoń
    Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami Mirek54 ma reputację nad reputacjami
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    40

Domyślnie

Udalo mi sie zalatwic zonie dodatkowa prace po godzinach.Bedzie na szkielka.

Klubowicz(ka) OlyJedi Odznaczenia:
    Zwycięzca jednego konkursu OlyRulez
    -M ma 25+ pkt.
    Siła reputacji
    6

Domyślnie

Dzisiejsza pogoda i zdjęcia w poszukiwaniu rozświetlonych drzewek owocowych z kwiatkami na tyle nisko, by dzieci mogły się w nich chować. No i spotkanie z moją ulubienicą, które oczywiści zaowocowało kilkoma albumowymi gniotami i masą śmiechu.

Klubowicz(ka) OlyJedi zigger ma 35+ pkt.
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    6

Domyślnie

Cejrowski i jego pozbycie sie obywatelstwa (przynajmniej na wirtualnym papierze)
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Moderator OlyJedi dog_master naprawdę miły dog_master naprawdę miły dog_master naprawdę miły dog_master naprawdę miły
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    11

Domyślnie

Wiosna jest! Nareszcie! Przynajmniej na chwile! )
    Alicja & E-330/14-45/40-150/135-400/8/FL50R/filtry/hdd & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
    Sprzedam: filtry UV, dysk zewnętrzny, stare jasne 40-150

Klubowicz(ka) OlyJedi rodia roztacza niezwykłą aurę rodia roztacza niezwykłą aurę
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    7

Domyślnie

1. dodatkowy 1GB ramu w laptopie
    2. że dziekan przedłużył mi karte egzaminacyjną do końca maja
    3. że schudłem 12kg
    4. że nie mam bb/ff w moim sprzęcie
    5. bo od siedmiu miesięcy nie muszę pracować i przez następne siedem na pewno też nie będę musiał
    6. bo mi wraca po długiej przerwie wena do focenia
    7. bo ogólnie jest <czesio_voice>zajebiaszczo</czesio_voice>

OR | Honorowa wystawa OlyJedi Odznaczenia:
    Honorowa wystawa OCZwycięzca trzech lub więcej konkursów OlyRulez
    k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami k@czy ma reputację nad reputacjami
    Mieszka w
    38° 57' 49.2412" -94° 46' 46.3422"
    Siła reputacji
    31

Domyślnie

ucieszylo mnie to, o czym pisalem w watku "co cie wkurzylo", tzn ten obiektyw, co to nie doszedl, to wlasnie doszedl...

ale teraz znowu musze isc napisac posta w watku 'co cie wkurzylo" bo kompletnie nie radze sobie z ostroscia na manualu...

ale jak sobie poradze to wroce do tego watku i napisze, ze mnie ucieszylo, ze sobie poradzilem....

a tak w ogole to na koniec roku zrobie balans wkurzylo/ucieszylo odnosnie tego obiektywu....
    Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!!
    Cycat tygodnia: "Plastyka obrazu zależy od tego z jakiego plastyku wykonany jest obiektyw" - Krakman
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL + | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Klubowicz(ka) OlyJedi czmielek naprawdę miły czmielek naprawdę miły czmielek naprawdę miły czmielek naprawdę miły
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    8

Domyślnie

A mnie to że dziś rano forum chodzi :0 bo ostatnio róznie z tym bywa.
    E-510, E410, E-1, SHLD-2, ZD 14-42, ZD 40-150, ZD 35, ZD 70-300, Metz 48AF-1, Sigma EX 30, ZD 25, ZD 14-54, ZD 9-18.

Banned Odznaczenia:
    Zwycięzca dwóch konkursów OlyRulez
    rocco nazwisko znane wszystkim rocco nazwisko znane wszystkim rocco nazwisko znane wszystkim rocco nazwisko znane wszystkim rocco nazwisko znane wszystkim rocco nazwisko znane wszystkim
    Mieszka w
    St-ce
    Siła reputacji
    0

Domyślnie

Lenspena w prezencie dziś dostałem
    Fajna rzecz.

Klubowicz(ka) OlyJedi Sebastian_T perełka Sebastian_T perełka Sebastian_T perełka Sebastian_T perełka
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    8

Domyślnie

1. wiosna wreszcie
    2. mam nowego laptopa
    3. moje pierworodne w wieku lat 6.5 po raz pierwszy wstało rano przede mną i wyszło samo bez przypominania z psem na spacer