Kup Forumowy Kalendarz
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: jak zaktualizować listę aparatów w LR 5

  1. #1

    Dołączył
    Feb 2018
    Posty
    7
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

    jak zaktualizować listę aparatów w LR 5

    Witam ,jak w temacie.Zaczynam zabawę fotografią,kupiłem aparat E-M5II .Na portalu aukcyjnym, za śmieszne pieniądze LR 5 ,nie wiem jak to działa ,w sensie ta jego sprzedaż, i cena za jaką to sprzedaje, 9 zł z groszem . Faktem jednak jest że program działa ,i działa nawet spolszczenie.Jednak jak się domyślam ,nie obsługuje mojego modelu aparatu ,czy można z tym coś zrobić .

  2. #2
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Dołączył
    Jun 2004
    Posty
    4.721
    Siła reputacji
    118
    Moja galeria
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

  3. #3
    Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andtor2
    Dołączył
    Apr 2009
    Posty
    6.597
    Siła reputacji
    163
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez olo667 Zobacz posta
    ...Na portalu aukcyjnym, za śmieszne pieniądze LR 5 ,nie wiem jak to działa ,w sensie ta jego sprzedaż, i cena za jaką to sprzedaje, 9 zł z groszem . Faktem jednak jest że program działa...
    Przepłaciłeś za pirata. Nie ma takiej opcji aby LR5 kosztował 9 zł.
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

  4. #4
    Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Gorlice
    Posty
    18.183
    Siła reputacji
    298
    Moja galeria
    Czekamy na spam ?
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||

  5. #5

    Dołączył
    Feb 2018
    Posty
    7
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Domyślam się że zawsze będę musiał dokonać konwersji raw do dng,Dzięki za pomoc

    - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -

    Jeśli to pirat, to jest sprzedawany oficjalnie na znanym portalu aukcyjnym . I jest sprzedawany nadal ,mogę podrzucić linka ,ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem
    O i widzę że cena wzrosła na 27,99 a sprzedał tego 200 stuk

  6. #6
    Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andtor2
    Dołączył
    Apr 2009
    Posty
    6.597
    Siła reputacji
    163
    Moja galeria
    "Tytoń kolekcjonerski" (jak pewnie wiele innych produktów) też był długi czas sprzedawany oficjalnie na znanym portalu aukcyjnym. Później dużo spraw w sądach się odbyło i nie tylko sprzedawcy byli karani.
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 11.09.11, 10:46
  2. Cmentarzysko aparatów?
    By sdsi in forum HydePark
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 9.09.11, 22:11
  3. Porownanie cen aparatow
    By boksiak in forum Co kupić ?
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13.07.05, 09:37
  4. łączenie aparatów
    By Strix in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 17.05.05, 23:16

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce dot. cookies.