Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: problem z olympusem ls14

  1. #1

    Dołączył
    May 2016
    Posty
    2
    Siła reputacji
    0
    Galeria klubowicza

    problem z olympusem ls14

    Witam
    Mam taki problem nie mogę uruchomić olimpusa ls14. Pokazuje się tylko napis olympus i nic więcej.
    Może wiecie, co mogę zrobić by zadziałał?

  2. #2
    OlyJedi Awatar henry1
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Posty
    6,187
    Siła reputacji
    184
    Galeria klubowicza
    Cytat Zamieszczone przez Irniss Zobacz posta
    Witam
    Mam taki problem nie mogę uruchomić olimpusa ls14. Pokazuje się tylko napis olympus i nic więcej.
    Może wiecie, co mogę zrobić by zadziałał?
    A baterie nie są czasem za słabe ?
    " TAJNY OBSERWATOR TWA "
    "Chrzestny Łojciec Wontku TWA" Popieram Stopkę Krakmana !
    LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

  3. #3

    Dołączył
    May 2016
    Posty
    2
    Siła reputacji
    0
    Galeria klubowicza
    baterie są nowe

  4. #4
    Tester | OlyJedi Awatar Jack
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Błonie
    Posty
    2,350
    Siła reputacji
    92
    Galeria klubowicza
    Dwie możliwości przychodzą mi do głowy - albo po prostu zawiesił się i wtedy pomoże wyjęcie baterii na dłuższy czas (ok. doby), albo, niestety, doszło do awarii i wtedy rozwiązaniem problemu z rejestratorem będzie wizyta w serwisie (https://www.olympus.pl/site/pl/a/aud...g_1/index.html)

  5. #5
    Tester | OlyJedi Awatar wulf
    Dołączył
    Apr 2008
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    629
    Siła reputacji
    68
    Galeria klubowicza
    Tak z czystej ciekawości zapytam czemu aż tak długo bez zasilania?
    bezbagnetowiec z mianowania

  6. #6
    Tester | OlyJedi Awatar Jack
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Błonie
    Posty
    2,350
    Siła reputacji
    92
    Galeria klubowicza
    Cytat Zamieszczone przez wulf Zobacz posta
    Tak z czystej ciekawości zapytam czemu aż tak długo bez zasilania?
    Wybacz mi, że refleks mój okazał się jeszcze słabszy, niż u dawnego szachisty korespondencyjnego. Nie wiem czemu, tak mi podpowiedział gość, który zajmuje się częściej dyktafonami Nie wiem, czy pomoże, ale na 100% nie pogłębi ewentualnej awarii

Podobne wątki

  1. Problem (??) z Olympusem FE-210
    By DizzyX in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18.10.07, 14:07
  2. Problem z Olympusem C-740
    By krys_pl in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 8.10.07, 15:54
  3. Problem z Olympusem FE-190
    By Adrian K in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28.02.07, 17:42
  4. problem z olympusem C-720
    By Michał27 in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 8.11.04, 18:59
  5. Problem z olympusem c-450
    By eddy_87 in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15.04.04, 08:00

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •