|
|
||||
|
||||
|
DITL 14.02.2010 ------- 14 lutego. Dla jednych święto dla innych dowód na globalizację. Jednak fotografowanie jest rzeczą na tyle przyjemną by wykorzystać ten dzień jako termin kolejnej akcji DITL. Wykorzystajmy ten dzień bez oglądania się na poglądy na temat globalizacji świąt. Zachęcam do wzięcia udziału. Ostatnie akcje cieszyły się sporym zainteresowaniem, co można prześledzić w tym dziale http://forum.olympusclub.pl/forumdisplay.php?f=44 naszego forum. Regulamin DITL:
-= IRC =- -= Mapa zlotów, spotkań, plenerów i wypraw =- -= Mój wątek =- "Gdy patrze na elementy zdjęcia poza GO, widzę niby fakturę mandali ulegającą równomiernemu rozproszeniu pod wpływem drobnych podmuchów wiatru." |
|
|
#11 |
|
Klubowicz(ka)
OlyJedi
|
no to dorzuciłem. Długo nie byłem aktywny na forum więc dam znać, że żyje
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
OlyJedi
Miasto: Dolny Śląsk
Mężczyzna
Siła oceny: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy umieszczaniu zdjęć, drodzy uczestnicy, zwróćcie uwagę na regulamin i właściwy opis zdjęć. Ale to już następnym razem.
A tak poza tym dzięki za odzew
-= IRC =- -= Mapa zlotów, spotkań, plenerów i wypraw =- -= Mój wątek =- "Gdy patrze na elementy zdjęcia poza GO, widzę niby fakturę mandali ulegającą równomiernemu rozproszeniu pod wpływem drobnych podmuchów wiatru." |
|
|
|
![]() |
| Dodaj wątek do: |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|